Ekologiska-natpasar
flyga till bali

Den första dagarna på Bali blev ju inte alls som vi tänkt oss. Men nu är Johan och Otis äntligen på väg! Men ska jag vara ärlig jar det varit väldigt trevligt att hänga själv med de stora killarna i några dagar. Även om de bråkat så mycket att jag hotat med både nanny och utebliven skärmtid. Ni med fler än ett barn vet….

Men det här med att läsa varje dag har gått kanon! Verkligen över förväntan. Vi slår på AC:n mitt på dagen och tar 30 minuter att vila och läsa. Och de gillar verkligen att läsa, så kul! Och vi läser innan de somnar, nu är vi inne på “Zombiefeber”.

Vi somnar runt tio, barnen vaknar vid 9-10,  jag går upp 06:00 och jobbar och beställer hem en kaffe via appen GoJek – ÄLSKA BALI! Följ oss gärna på FolkessonsAdventures på Instagram!

 

Hoppas ni också får en härlig midsommar!

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*