Ekologiska-natpasar
naturlig ekologisk hudvård

– Innehåller annonslänkar –  

 

I morse satt jag ute och rensade bland alla mina hud- och hårvårdsprodukter. Passade på att spela in ett gäng klipp, så på min Instagram Stories hittar du nu massvis av tips på naturlig och ekologisk hudvård! Där visar och länkar jag de produkter jag använder och vad man bör tänka på.

Du hittar klippen här:

 

naturlig ekologisk hudvård

Alla klipp finns även sparade under händelser: HUDVÅRD i min Instagramprofil!

 

Tips i Borås!
Hos Care of M får du 25% rabatt på naturlig och ekologiska ansiktsbehandlingen Your Care. Gäller även presentkort, så perfekt till student/examenspresent! Uppge rabattkoden “CECILIA”.

Följ mig här:

Vill du ha fler tips, nyttiga recept och inspiration, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*