Ekologiska-natpasar
pimpelfiske hofsnäs påsk

Våren kanske inte är så dålig som jag skrev trots allt 😉 Vi hade en superhärlig lågfredag med pimpelfiske (med utebliven fisk), skridskoåkning och grillning. Insåg att Sid är GRYM på skridskor och nu funderar jag på allvar att låta honom börja med hockey som är hans dröm! Något jag förbjudit barnen hittills pga för lång att åka och redan alldeles för många aktiviteter. Vi får se till hösten! Kanske kommer bli massa långa dagar i en iskall hall trots allt…

Vi fortsätter påsken med utomhusaktiviter: snowboard nästa!

Glad påsk!

 

pimpelfiske hofsnäs påsk pimpelfiske hofsnäs påsk skridskor hofsnäs påsk skridskor hofsnäs påskpåsk hofsnäspåsk hofsnäs påsk hofsnäs påsk hofsnäs påsk hofsnäspåsk hofsnäs

 

Följ mig här

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*