Ekologiska-natpasar
skidåkning fika

Alltså skidåkning! Okej, ne var det inte uför denna gång, utan på längdåkning. Men SÅ KUL! Och barnen älskar verkligen att vara utomhus. I alla fall om de har något att göra. Och de hade de idag. Vi åkte iväg 10 på morgonen och kom inte hem innan halv fem. Och absolut inget gnäll om något! Så härligt. (Läs: Plötsligt händer det) Jag och mamma turades om all halka runt i spåren och att hänga med Otis som var sur över att han inte hade några skidor.

 

hagatorpet tranemohagatorpet tranemoFast Otis var rätt nöjd med pulka och gunga!

 

längdskidåkningNär ma går in med inställningen: “Jag är mest troligt grym på detta. Jag har ju gjort det innan. Massa gånger.” Att det sen var ca 25 år sen… Next up: snowboard. Johan hävdar att han är bättre än mig. (Jag tror såklart jag är bäst pga bättre än Johan på longboard. Vi får se….

 

korv lchf
korv lchfvarm choklad mjölkfri Recept på varm choklad på nötmjölk finns här. 

 

bananbröd chokladFika i skogen! Recept på dessa supergoda kokosbollar kommer på fredag. Chokladkakan är detta bananbröd med 2 matskedar mörk choklad och en skvätt kaffe.

 

lilla vasaloppetVi hamnade mitt i Lilla Vasaloppet. Killarna ville såklart vara med. 20 kronor för lopp, varm saft och medalj! Och killarna vill nu byta ut våra Baliresor över jul mot skidåkning…

 

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ gärna på FacebookBloglovin’ eller Instagram

 

7 kommentarer

  1. Gud så underbart! Minns mina barnsdoms vintrar, var ute jämt! Växte upp nära skidbacke. Längtar till mina barn är så stora så vi kan hänga ute mer. Såklart sitter det bara i huvudet men jag gissar det blir enklare när de blir lite större, utan blöjor och inte behöver passa sov- och mattider på minuten 🙂

    1. Hej Mickan,
      Visst är det härligt! Och faktiskt först nu det funkar bra med alla barn. Blir betydligt enklare när de är lite större och inte fryser lika lätt. Och bara att ha med lite mellanmål att äta ute!

      // Cecilia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*