”kokosnötsskålar”
nextory rabattkod 30 dagar

– Annonssamarbete med Nextory –

 

På sportlovet gjorde vi en spontantrip till Branäs. Resor brukar bli extra bra när det inte planeras för mycket och det blev denna helg verkligen! Resan upp på 5 timmar var heller inga som helst problem. Det tackar vi Nextory för!

Hos Nextory hittar du ljudböcker till hela familjen som man enkelt laddar ner i offlineläge.

 

30 dagar gratis ljudböcker hos Nextory!

Nu kan du lyssna på hur många ljudböcker du vill, gratis under 30 dagar! Inga pengar dras under provperioden, du har ingen bindningstid – och du avslutar när du vill! Erbjudandet gäller nya medlemmar.

Klicka här för 30 gratis dagar!

 

Mitt boktips:

Se till mig som liten är. 4:e delen i serier om kommissarie Truut av Dag Öhrlund. Denna serie har blivit min absoluta favorit tillsammans med Mons Kalentoft & Markus Luttermans serier om Kriminalinspektör Zack Herry. Alla dessa ljudböcker hittar du hos Nextory.

 

nextory rabattkod 30 dagar

Otis tittar på bilderna i Halvan som är hans nya favorit, samtidigt som han lyssnar på boken. Så mysigt! Nextory har även en grymt familjeabonnemang där man kan ha upp till 4 olika profiler på samma konto.

 

 

Total
6
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*