Ekologiska-natpasar
branäs

Sist vi åkte skidor var när Otis låg i magen. Vi var i Branäs då också, jag mådde extremt illa, det regnade och barnen var 3 och 5. Inte ultimata förhållanden med andra ord, men det var ändå superbra och en resa alla i familjen pratat mycket om. Så i år gjorde vi om det!

Inget illamående, större barn (förutom Otis, som är exakt lika gammal nu som Sid var när vi åkte) och helt okej väder! Men torsdag till söndag? Alldeles för kort tid! Vi åkte tillsammans med ett gäng vänner med lika många barn. Vi bodde alla 10 i en stor lägenhet och det funkade så bra! Nästa gång blir det en vecka.

 

branäsbranäs branäsbranäs branäsbranäsbranäsOtis gick från att inte våga åka knapplift till att åka högst i sittliften på samma dag!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*