Julkalendern ceciliafolkesson elastic apparel

Lucka 20 – Yoga wear från Elastic Apparel

av Cecilia Folkesson

Julkalendern ceciliafolkesson elastic apparel

– Presenteras i samarbete med Elastic Apparel –

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare blev Lotta! Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor.
Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


I dagens lucka har du chans att vinna ett par yogatights och en top från Elastic Apparel.
Elastic Apparel gör träningskläder och yoga wear med massor av olika mönster. Allt designas och sys på Bali. De använder återvunnet material och trycken görs med miljövänliga färger!

 

Såhär är du med och tävlar:

1. Gå in på elasticapparel.com och välj ut vilka tights och vilken top du vill vinna. 
2. Skriv namnen på produkterna i kommentarerna, samt en motivering till varför just du borde vinna dessa!

Tävlingen avslutas i kväll (20:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras dagen efter i detta inlägg. Missa inte kommande luckor – de dyker upp 06:00 varje dag fram till julafton! Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka!

Lycka till!

 

Du kanske även gillar detta

47 kommentarer

Lisa 20 december, 2017 - 07:48

tigthsen Fairy forest och topen full print mandala black passar den som mellan yoga passen älskar att vara i skog och mark.

Svara
Julia 20 december, 2017 - 07:51

Så fina! Om jag vinner vill jag gärna ha Pink lily flower leggings och black tank top small logo, båda i storlek small. Kläderna ser väldigt sköna ut och skulle användas flitigt, och det är toppen med deras miljötänk!

Svara
Nathalie Gustafsson 20 december, 2017 - 07:53

Jag skulle så gärna välkomna Batik Mandala och en Full print Mandala black hem till mig för omsorgsfull inslagning och sedan ge det till min älskade mamma. Hon har länge haft värk i nacke och rygg men för drygt ett år sen styrde hon om sitt liv till LCHF och började med yoga och meditation och mår nu som en helt ny människa. Det här skulle vara en liten gåva för att visa min uppskattning för vilken underbar medmänniska och person hon är. Hon är inte bara världens bästa mamma, hon är världens bästa människa!

Svara
Malin 20 december, 2017 - 08:03

Vilka fina byxor de har! Favoriten blev Batic Wayang med toppen full print mandala black. Jag vill verkligen vinna denna lucka då jag har gått på yoga ett tag men varje pass stör mig på mina träningsbyxor (som är mer anpassade till annan träning). De sitter för tajt och är hala. Går på föräldrapenning nu så yoga-byxor är inte prio, är glad bara jag kommer iväg en gång i veckan. Håller tummarna!

Svara
Jessica Sundberg 20 december, 2017 - 08:28

Byxa Aurora och topp Tank Top Small Logo Black. Jag har precis börjat med yoga och är frälst. Behöver sköna snygga kläder som jag kan ha på mina pass. Det ökar både prestation och motivation!

Svara
Daniela 20 december, 2017 - 08:29

Åh vilka fina kläder! Jag skulle gärna vinna -veop tio med logo purple och wolf dreamcatcher! Alla mina träningskläder hänger och dinglar då jag äntligen lyckats sluta äta socker, och helt plötsligt var min ”vanliga kropp” tillbaka bara på några månader! Wooop wooop! Man mår så fantastiskt mycket bättre utan socker!

Svara
Viktor 20 december, 2017 - 08:31

Min yoga-älskande sambo skulle vara så vacker i ett par Batik Mandala byxor (hon älskar såna mönster!) och en full print mandala White. Det skulle jag gärna slå in till henne i födelsedagspresent i januari 🙂

Svara
Anna 20 december, 2017 - 08:49

Jag skulle vilja vinna Light Forest byxor och Raw Edge top Wing Mandala Black, svårt att välja mellan alla läckra kläder!
Man tränar alltid bättre med fräscha och snygga kläder 🙂

Svara
Jennie 20 december, 2017 - 09:18

Batik srikandi
Vore toppen med nya yoga kläder

Svara
Alexandra 20 december, 2017 - 09:28

Jag önskar mig Black Swan 7/8 leggings och Crop Top Mid Logo Black. Jag har precis börjat träna yoga och nya träningskläder brukar ju alltid ge en liten extra boost i motivationen! 🙂 Och det är ju alltid fantastiskt när det finns ett ekologiskt tänk!

Svara
Linda 20 december, 2017 - 09:33

Stork embroidery och tank top small logo black. Reagerade på att ett Balinesiskt (oj va jag inte vet om det heter så) hade så få asiatiska modeller som visar upp kläderna. Med stor dos styrketräning skulle jag behöva en massa rörlighetsträning, med så fina yogakläder skulle motivationen höjas ordentligt! God jul till alla!

Svara
Åsa 20 december, 2017 - 09:35

Dubbelwow vilka snygga kläder och miljövänliga. Tank Top Mid Logo Pink och Mermaid Pants önskar jag mig.
Yogan är något jag skulle behöva ta tag i och få in en bra rutin på att göra regelbundet, både för kroppen och knoppen. Behöver få in mera lite lugn och stilla rörelse i livet också, som komplement till det andra.

Svara
Anna 20 december, 2017 - 09:44

Att träna är ett trevligt tidsfördriv,
Med dessa kläder i min ägo kan det till och med göras med stil.

En byxa och Top i härligt mönster,
Kanske kan jag få användning för dem utanför mitt fönster.

Tänk vad jag skulle bli glad över att vinna,
En lycklig och träningsredo ägarinna.

Byxa: The Mandala
Top: Tank Top Small Logo Black
Strl small i båda

Svara
Iréne 20 december, 2017 - 09:46

Jag skulle välja astro cat legging eller abstract geometry, och tank top small logo black! Toppen skulle jag hålla själv, men byxorna skulle jag överraska min lillasyster med i födelsedagspresent, hon är en riktig yogi! Delad glädje är dubbelglädje! 😉

Svara
Anette Norling 20 december, 2017 - 10:23

Jag skulle gärna vilja vinna Tank Top Small Logo Black och Cosmic tights. Efter att nästan ha gått in i den berömda väggen är yogan en jätteviktig del av mitt liv. Den håller mig lugn, harmonisk, smidig och stark.

Svara
Malin jagmark 20 december, 2017 - 10:27

Jag vill vinna Batik Mandala och Tank Top Mid Logo Turquise, båda i stl M.

Vintermörkret är grått och trist,
att ta sig till gymmet är ändå något visst.
Ger energi och balsam för själen.
Att kunna ta sig ut till våren utan att kallas sälen.
Snygga, sköna träningskläder gör susen,
Taggar mig till tusen!
Hoppas på vinst, God Jul och gott nytt år!
Ser fram emot en hälsovår!

Svara
Nathalie 20 december, 2017 - 10:38

Åh vad många fina plagg! Jag skulle vilja ha The Mandala legging 7/8 och Full print Petra Mandala black. Det har gått lite sisådär med min yogaträning de senaste veckorna och snygga och fräscha kläder tror jag skulle kunna ge mig lite ny motivation att stiga på mattan.

Svara
Leena Brorsson 20 december, 2017 - 10:45

Yoga är en viktig del av mitt liv sedan 7 år tillbaka. Yogan har gett mig ett nästan smärtfritt liv, efter att ha levt med kronisk värk i större delen av mitt liv.( Är nu 60!) Som fattig sjukpensionär har jag inte råd med roliga kläder dock, en bra matta har varit viktigare. Skulle jag vinna har jag valt top, Full print Lotus Mandala Black samt byxa Fairy Forest.
Strl. small

Svara
Anna Persson 20 december, 2017 - 11:01

Jag har snöat in på face of drama och tank top mid logo black

Yoga är så avkopplande och ett välbehövt avbrott i livet när det är som stressigast. Jag har inte hittat den träningsformen innan nu och jag är så glad över det!

Svara
Stella 20 december, 2017 - 11:08

Åh så fina!!! Jag skulle gärna vinna ett par Fantasy Girl tights i stl XS och en Tank top Mid Logo Turquise i stl S för nu har jag tröttnat på mina svarta, slitna och ärvda tights och skulle verkligen må bra av ett par sådana färgklickar!

Svara
Jen 20 december, 2017 - 11:45

Fina! Tighta black swan och thank top small black logo.

Efter en höst med feber och förkylning så har jag inte kunna träna på 4 månader. Men nu vill jag komma igång igen. Med nya kläder skulle det vara lite extra härligt!

Svara
Liisa 20 december, 2017 - 11:48

Tights: the mandala s
Top: veop top mid black s

Svara
Johanna 20 december, 2017 - 12:09

Jag skulle vilja vinna Pink Lily Flower och tank top logo Pink. Jag började yoga när jag fick mitt första barn för min kropp var helt stel och jag kunde inte sätta mig på golvet för då kom jag knappt upp igen. Nu har jag inga problem med det och det kan jag tacka yogan för. Jag har fått mitt andra barn nu och prioriterar att gå på yoga minst en gång i veckan tycker att man yogar bäst om inte ungarna är med. Det skulle vara så kul att vinna dessa fina kläder så man kan känna sig fin när man yogar.

Svara
Anna 20 december, 2017 - 12:15

I min julklapp vill jag se geisha tights med en green Crop top. Anledningen är ganska klar! Verkligen som inget annat jag tidigare sett, dessutom har min hundvalp precis bitit hål i mina senast inköpta tights

Svara
Emma 20 december, 2017 - 12:38

Vilka snygga kläder! Jag har blivit besatt av ashtanga yoga och går till vår shala nästan varje morgon. Det blir mycket tvätt och slit på de få, billiga kläder jag har. Det hade varit fint att känna sig fin och fräsch med peppiga kläder som dessa. Skulle jättegärna vilja ha: Wing Mandala Black top och Ornament aura leggings!

Svara
ioana 20 december, 2017 - 12:42

Jag skulle vilja ha en Tank Top Mid Logo Yellow och en Mystical Owl leggings 7/8. Jag ska på en långresa snart och hoppas kunna köra lite yoga där. Det skulle vara så roligt att ha de här fantastiska kläderna med sig!

Svara
Marie 20 december, 2017 - 12:56

Efter ett tungt år så har yogan gett mig harmoni i livet igen. Känner du dig vacker i Pink Lily Flower leggings och en Tank Top Mid Logo White så känns livet ännu lite bättre.

Svara
Jenny R 20 december, 2017 - 13:06

Så fint initiativ och fina kläder.
Jag skulle välja: batik shrikandi

Svara
tova 20 december, 2017 - 13:26

http://elasticapparel.com/int/product/crop-top-small-logo-black/
http://elasticapparel.com/int/product/flamingo/

Har äntligen börjat bli av med all övervikt jag dragit på mig efter många år som sängliggande med värk som hindrat mig från att röra mig. Sen i våras har jag gått ner 25 kg och kläderna sitter som säckar. Jag skulle verkligen vilja få visa upp mig och få känna mig fin i kläder som sitter rätt. Har en hel del vikt att bli av med men jag vill glädjas åt varje kilos förbättring. Tyvärr är jag och ekonomin osams så det blir mest att köpavardags byxor och underkläder som är måsten för de sitter helt enkelt inte kvar längre. Riktigt snygga träninskläder vore kul. speciellt med flamingos på =)

Svara
Anneli 20 december, 2017 - 13:27

Jättefina!! ska börja träna nästa år men har inga bra träningskläder ska även yoga. Blir så mycket roligare med fina miljömedvetna tränings kläder. Allt Är så fint men fastade för Ornament Aura leggings och Tank top mod logo turquise.

Svara
Line Olsson 20 december, 2017 - 14:10

Jag skulle gärna vilja vinna “Batik” leggings och en “Crop Top Mid Logo Black” top.

Svara
Johanna 20 december, 2017 - 14:14

Full print lotus mandala top i vit färg och tightsen med 7/8 längd och Mandalamönster. Yoga var en stor del av mitt liv förut och jag glödyogade ända fram till förlossning med mon äldsta son och enklare gravidyoga med lillebror. Nu har jag inte riktigt funnit orken men jag räknar med att ta mig dit men inga kläder sitter bra längre och är urtvättade. Så detta vore härligt att vinna som pepp och inspiration! Plus att det var så snygga kläder att jag gärna bär dem hemma ♡ Storlek M för min del. Håller tummarna!

Svara
Malin Svensk Björck 20 december, 2017 - 16:21

Vill görna vinna Wolf dreamcatcher byxorna och toppen raw edge full print mandala Black .
Jag gör yoga som en del i min rehabträning och eftersom min sjukdom gör min hud och mjukdelar ömtåliga så är bekväma kläder viktigt. Om kläderna dessutom är vackra gör det allt lite roligare!
Det behövs för det är tufft med rehabträning eftersom jag kämpar i motvind och aldrig kommer kunna bli bra men kanske sakta ner försämringen.

Svara
Sara 20 december, 2017 - 17:09

Har nyligen börjat arbetsträna på ett ställe där jag har möjlighet att gå på yogapass. Har inte orkar/vågat mig iväg ännu pga prestationsångest för att jag är så sjukt otränad efter min långa utmattning (så himla dumt – jag vet!!). Men tänk om jag hade vunnit ett par Wolf Dreamcatcher-byxor och en Full Print Patra Mandala Black-top. Då är jag kanske för all del minst vig men åtminstone snyggast. Dessutom är vargen mitt kraftdjur så jag kanske blir lite modigare också – vem vet? 😀

Svara
Elise 20 december, 2017 - 17:10

Tights: Jelly fish
Top: Tank top small logo black

Svara
Madeleine 20 december, 2017 - 17:24

Legging Aurora och crop top mid logo Black skulle jag gärna vilja vinna!

Jag vill vinna dessa enbart till mig själv, för det är jag värd tycker jag. Efter en svår barndom där jag blev psykiskt traumatiserad med ptsd och olika psykiska problem som följd har jag äntligen börjat hitta rätt i livet, mycket på grund av yoga och meditation.
Yogan är min räddning, och tänk att få yoga med dessa underbart fina och miljövänliga kläder! Det skulle kännas så himla bra!

Svara
Linda 20 december, 2017 - 19:04

Men så underbara yogakläder ♡ Svårt att välja.. ..men min önskan blev till slut byxan Mystical Owl och toppen Wing Mandala Black. Skulle vata underbart att få yoga i dessa kläder samt att de kommer från Bali ♡♡♡

Svara
Melissa 20 december, 2017 - 19:10

Jag vill vinna The dancer leggings.

Jag älskar Yoga och meditation. Jag är nybörjare på Yoga och jag har inte haft Yoga leggings. Jag vill utöva mer yoga och jag behöver Yoga byxor. Jag hoppas att jag vinner den!

Svara
Lotta 20 december, 2017 - 19:11

Jag är så himla stolt över mig själv och mitt nyfunna mod! Från rädslor för allt, utmattning, tappad livssug, ångest och fast i ett jobb som jag mått dåligt av i många år- till att jag i september bara sa upp mig, åkte till Bali och utbildade mig till yogalärare, startade egen firma, utbildade mig till massör, började jobba extra med träning och hälsa och allt jag älskar. Jag bestämde mig för att våga språnget och bara göra sånt som hjärtat sjunger av. En dörr stängdes och det öppnas nya hela tiden! Och jag älskar det! Varje minut! Tyvärr har jag bränt alla mina pengar på Bali-äventyret och utbildningar och är fattig som en kyrkråtta så lite kläder att känna mig härlig i nu när jag börjar undervisa yoga på stans bästa studio vore super! Jul-kram<3
(Byxor Aurora och top Flower mandala white)

Svara
Cecilia Folkesson 22 december, 2017 - 11:51

Grattis Lotta, du är luckans vinnare 🙂
Jag kommer maila dig under dagen.

God Jul!
// Cecilia

Svara
Anna 20 december, 2017 - 19:59

Men så härliga kläder. Om jag vinner så önskar jag mig the mandala 7/8 och tank top mod logo white. Hade varit en dröm att få dessa

Svara
Caroline 20 december, 2017 - 20:06

Wow. Jag måste tävla om dessa…!
Min yogapraktik de skulle tillvässa
Wing Mandala black-topp
Kan inte bli en flopp!
Rock abstract-tightsen påminner mig om älskade berg och snö
(Inte som Stockholms trista slaskiga snö!)
Tror inte att någon i familjeklanen
tänkt att jag skulle vilja ha nya yogakläder under julgranen
Hoppas att dessa mönstrade raringar vinna
(Och att de fram till julaftonen hinna!)❄️

Svara
Lina 20 december, 2017 - 20:35

Tank Top Small Logo Black
Black Matrix 7/8 leggings

Jag har precis börjat yoga igen efter födseln av min dotter. Är i så stort behov av snygga (nya) träningskläder eftersom inga gamla passar! 🙂

Svara
Alexandra Isulv 20 december, 2017 - 21:24

Hej! Jag har precis fått mitt första barn, 6 dagar gammal idag! Under min graviditet, och speciellt mot slutat för att förbereda mig inför förlossningen, gjorde jag mycket yoga och gravidyoga. Jag tror att det var en stor anledning till att min förlossning gick så pass snabbt och inte så smärtsamt som jag trott. Avslappningen i yogan hjälpte mig otroligt mycket under värkarbetet. Nu är hon som sagt ute och jag hoppas snart kunna komma igång med yogan igen. Att få vinna detta hade verkligen peppat mig att komma igång snabbt! Snygga kläder (och speciellt kläder som passar, vilket mina gamla inte gör längre) är även det så peppande för mig! De produkter jag gillar mest är toppen Flower Mandala White och byxor Pink Lilly Flower! Hoppas på en vinst 🙂

Svara
Emely 20 december, 2017 - 21:51

Vilka coola kläder!
Önskar vinna Wing mandala black top och The Cat´s tights. Wear your passion säger jag bara!! Ska börja yoga på riktigt nästa år och har inte ens några riktiga yoga byxor. Kör med vanliga leggings, haha. Ha det så gott!

Svara
Sandra 20 december, 2017 - 21:59

Jag skulle välja Flamingo Tights och Tank Top Mid Logo Yellow . Jag har precis kommit igång med yoga efter förlossning och amning. Jag gjorde väldigt sporadisk yoga innan men upplever verkligen att det är något som min kropp behöver nu som nybliven mamma. För att orka bära mitt barn, stärka hela min kropp igen och återhämta mig när sömnen är som den är med småbarn. Nya kläder skulle verkligen behövas då jag innan bebis sprang mycket och mest har löparkläder, som faktiskt inte funkar optimalt alla gånger.

Svara
Charlotte 20 december, 2017 - 23:22

Jag skulle vilja vinna linnet “Wing Mandala Black”, och tajtsen “Queen Of Wild”.
Jag borde vinna då jag precis utbildat mig till yogalärare och behöver mer yogakläder
För då kan jag hålla ännu fler klasser och på så sätt sprida yogans fina budskap till än fler om att tro på sig själv, älska sig själv, så att man kan bli en bättre medmänniska!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More