”kokosnötsskålar”
Julkalender ceciliafolkesson bodystore

Julkalendern ceciliafolkesson bodystore

– Presenteras i samarbete med Bodystore.com –

 


Tävlingen är avslutad och dagens vinnare är Madeleine! Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor.
Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


I dagens lucka tävlar du om ett presentkort från Bodystore till ett värde av 2500 kronor!
Bodystore.com är din hälsokostbutik på nätet där du hittar hälsokost och naturliga livsmedel, ekologiska skönhetsprodukter, träningskläder och tillskott samt naturliga hemvårds- och hushållsprodukter.

Alltid fri frakt, fria returer och prisgaranti!

 

Extra Julerbjudande!
Om du inte blir vinnare av denna lucka erbjuder Bodystore.com en rabattkod till dig! Ange koden CECILIAXMAS så får du 100 kr rabatt vid köp över 500 kr (Gäller endast idag, 17:e december)

 

Såhär är du med och tävlar:

Vilken produkt från Bodystore.com vill du att tomten kommer med i jul och varför just denna?
Ditt bidrag skriver du i kommentarerna här nedan.

Tävlingen avslutas ikväll (17:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras dagen efter i detta inlägg.
Missa inte kommande luckor – de dyker upp 06:00 varje dag fram till julafton! Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka!

Lycka till!

 

183 kommentarer

 1. Jag skulle vilja att tomten kom med en goodiebag fylld med Sol Good-barer från Sunwarrior. Bodystore är en av de få butiker jag hittat som säljer dessa växtbaserade proteinbarsen med hälsosamma och ekologiska ingredienser, eloge till dem för det! Har du/ni inte testat dessa kan jag verkligen tipsa om dem! Min personliga favorit är smaken Salt Karsmell! <3

  1. Ett presentkort på Body store, vilken julklapp, att få frossa i detta bibliotek av varor från topp till tå .Och jag skulle leva på denna julklapp hela året och bara må.

 2. Jag önskar att jultomten kommer med ett kit för håret gärna från John masters organics. Jobbar utomhus i -20 just nu och efter en vinter är håret rätt slitet. Hade vart härligt att få lite nya produkter att fräscha upp håret med

 3. Snälla Tomten,
  Önskar mig en ny träningsjacka från Casall – 2018 ska bli mitt styrkeår.
  En svart Performance Warm Jacket gör susen för att komma igång den 1 januari.
  Så kan jag hjälpa dig att dela ut alla julklappar nästa år!

 4. Jag skulle bli så himla glad ifall tomten kom med boken-“Det stora matäventyret” eftersom det gör mig otrolig glad att jag får oändlig med variation på nyttiga måltider med massa härliga recept där jag dessutom kan laga maten med mina barn, det skull bli superkul och extremt lärorik för oss att tillsammans laga maten.
  Dessutom skulle det vara bra att hela familjen samt vänner och släkt fr i sig något nyttigt under julbordet som lagats med endast naturlig mat utan tillsatser och som jag kan dela med mig med alla med glädje då jag lagt ner mycket tid på att se till att alla får i sig något grönt under julen!

 5. Jag hade blivit glad för boken Food Pharmacy. Jag har få böcker i köket men däremot älskar jag att laga nyttig & hälsosam mat & fika. Utan socker, gluten och annat som påverkar kroppen negativt. Så just denna bok i min hand hade blivit en uppskattad julklapp för att lära mig mer om vad som gör tarmfloran gott & inflammationer borta.

 6. Herregud det här skulle ju vara den underbaraste vinsten någonsin!! Jag skulle anvànda presentkortet för en Vitamix blender. Min gamla gick precis sönder och då är det ju lika bra att investera i den bästa som finns på marknaden. Blenders kan man ju inte vara utan… Kan använda den för dina recept 😉

 7. Jag önskar att jultomten överraskar med en Abilica Chin Up Bar. I höst bytte jag bana, sa upp mig från min tjänst som butikschef och började läsa till förskollärare. Bästa beslutet jag tagit, tycker alla utom min kropp.. Skulle verkligen behöva stärka upp kropp och rygg; har aldrig varit så stillasittande än som student; och denna stång skulle vara ett perfekt komplement till yogan och hemmagymmet! Jag har hittat ett lugnare inre, nu behöver jag ett starkare yttre så att jag orkar ge min familj all den energi de förtjänar!

  1. Jag önskar att tomten lämnar en vitamix i min julstrumpa på julafton, lagom till vårt nya kök som vi håller på att bygga här hemma!

 8. För ett tag sedan startade jag min resa mot ett nytt liv för mig och min son och våra kroppar. Vi försöker bekämpa sjukdom och magproblem med ekologisk ren antiinflammatorisk mat. Kokboken “food farmacy” tänker jag skulle kunna ge oss vidare inspiration för vår resa.

 9. Jag hade blivit superglad om tomten damp ner med kokosolja då denna produkt går åt som smör hemma.. både till min sons eksem och torra hud, alternativ till just smör att steka i och nedblandat i gröt/smält på rotfrukter i ugn! Jag fullkomligt älskar bodystores utbud och önskar plånboken gav mig möjlighet att köpa av alla kategorier livsmedel och kosttillskott för att få mig och mina pojkar att må så bra vi bara kan!!!

 10. Jag skulle vilja att tomten kom med något så enkelt som kokosolja, 2017 blev året jag “hittade” denna fantastiska olja som inte bara gjort underverk med min hud men framförallt min mage, som ett underbart smörjmedel för hela insidan. Nu är tarmarna som en väloljat maskineri 🙂 så om jag vann så skulle jag iallafall köpa ett gäng burkar från Kung Markatta.

 11. Hej
  Jag hoppas tomten kommer med en godie-bag av mina ”bas-tillskott” (D-vitamin, omega3 och membrasin) – slut i förrådet 🙂
  Vilken fin lucka – hoppas på vinst för här finns ju så mycket bra att köpa.
  God Jul

 12. Bragg Apple Cider Vinegar vill jag absolut ha. Dagens bästa och vem vill inte ha en bra start när man vaknat och ska börja en ny dag 🙂

 13. Jag önskar mig en 32-kilos kettlebell från Master Fitness! Med två små barn är det ibland svårt att både hitta tid & motivation till träning. Denna kettlebell hade gjort sig bra här hemma i garaget som för tillfället är vårt hemmagym

 14. Jag skulle nog vilja ha lite smått och gott från livsmedelsavdelningen! Tex. nötsmör, pasta och mjöl som jag tål. Då jag är glutenintolerant är det alltid roligt att testa nya saker eftersom maten lätt kan bli densamma.

 15. Jag hade blivit superglad om tomten kom med detoxpaketet från Holistic. Har under de senaste året fått lite av ett trögt reningssystem i kroppen som har gjort mig väldigt trött och deppig. Så skulle bli så glad om jag fick lite extra hjälp på traven med att hitta tillbaka till min kropp och energi igen med hjälp av detta paket!!

 16. God morgon, om Bodystoe-tomten kommer till mig, så önskar jag mig en stor säck med glutenfritt mjöl, nötter och fröer.
  Jag älskar att baka bröd och övriga familjen äter gärna min hemmagjorda müsli / grannland både till frukost och mellanmål. Så jag beställer ofta paket med dessa ingredienser från Bodystore. Och önskar mig därför ett ordentligt lager inför 2018.
  GOD JUL!
  /Helena

 17. Om jag vinner så skulle jag köpa en ny mixer då den jag äger har gått sönder och är verkligen i behov av en ny då min har gått sönder. Det Är perfekt att mixa ner grönsaker i en smoothie till barnen när dom inte ser

 18. D-vitamin! För den här veckan när man knappt sett solen, och det är mörkt både innan och efter jobbet, regn varje dag, ingen snö, alltså jag har varit SÅ trött. Jag behöver D-vitamin!!

 19. Åh vad jag hade blivit glad om jag vann detta!!
  Har precis beställt hem boken food pharmacy efter att du givit mig tips om dom Och jag känner att jag nu måste rivstarta kroppen och ge den de bästa förutsättningarna med rätt livsmedel och rätt tillskott och bodystore har ju allt 🙂

  Hoppas ni har det bra på Bali!

 20. Idag är det stora julstädningen på gång här hemma, och då kommer jag att tänka på hur jag önskar att tomten kommer med ett riktigt cleant och eko städ- och tvättkit i år! Bikarbonat är en produkt du kommer otroligt långt med i all städning, vad passar väl då bättre än att kunna köpa just bikarbonat i KILOFÖRPACKNING från Bodystore istället för de småburkar vanliga mataffären har?

 21. Måste jag bara välja en……..LOL……..ett ord som skall ligga närmast mig 2018 är lugn därför läggs mitt val på Zabuton yogamatra.

 22. Snälla Bodystore Tomten ,

  Jag hade blivit otroligt glad om jag skulle kunna få Holistic Cellenzym , det har hjälpt min matsmältning otroligt mycket , så tacksam över denna produkten !

  Och tänk om man skulle få ett paket Buckinis Chocolate Clusters granola , vilken LYX !!
  Med lite Mandelmjölk , det hade passat bra 😀

  Hazelnut & Almond Butter är otroligt gott , det vore ju fantastiskt o få , gott i (Tomte)gröten gjort på Urtekrams Glutenfria Havregryn !

  Men efter sånna goda frukostar är det dags o borsta tänderna med Tandkräm Kingfisher ( utan flour ! ) och ta på sig fina Träningskläder från Under Armour !

  Någon timme eller så efter frukost brukar jag träna o då är det ju så skönt o rulla sig på en Trigger Point Grid, tänk o ha en sån liggandes hemma !!

  Att ta en dusch efter ett svettigt pass med naturliga hudvårdsprodukter är en av dom mest avslappnande stunderna på dagen, älskar Duschgel från Urtekram !!

  Hoppas min lista kan bli verklighet!
  Kram Madeleine

 23. Jag har önskat mig Booty Builder Mini Bands så det hoppas jag ligger i ett paket under granen. Nu hoppas, hoppas, hoppas jag vinna presentkort från min favoritbutik för där finns sååå mycket mer jag vill ha!

 24. Oh vilken fantastisk julklapp! Jag skulle välja att använda pengarna till att köpa en Omniblend mixer eller kanske en Vitamix TNC 5200 om det finns pengar kvar efter julhelgen. Det skulle bli ett otroligt lyft i matlagningen.

 25. Jag önskar så att tomten kom med en ny blender . Den fick sönder för ett tag sedan & visst gör stavmixer + matberedareinsats jobbet hyfsat men ack så jag saknar blendern. Om inte tomten plockat upp min önskan (enligt min 5-åriga Kerstin vet tomten vad man tänker så man behöver inte skriva någon önskelista) vore ju presentkortet en helt fantastisk hjälp på vägen att uppfylla min önskan på egen hand. Det är inte så länge sen jag upptäckte Bodystore, & det är tack vare dig Cecilia – tack!

 26. Godmorgon! Tomten får gärna komma med en chin up bar. Min pojkvän har gett mig några utmaningar, bland annat lära mig jonglera och göra chins före vasaloppet 2018. Det går sådär just nu med bägge uppdragen, med en chins-stång hemma eller i källaren på jobbet skulle det bli lite lättare att klara åtminstone ena målet 🙂

 27. Tomten skulle kunna få komma med massa d-vitamin och lite järntillskott då jag är gravid och inte vill äta dom med massa syntetiska ämnen i!

 28. Jag önskar mig superfoods att boosta mina smoothies med. I detta mörker behöver jag och mina vinterbleka barn all näring och energi vi kan få.

 29. Gurkmejalattemix Vanilj från Sonnentor. Såg just denna produkt och blev super nyfiken. Vet hur nyttigt det är med gurkmeja och i mitt senaste paket ifrån Bodystore beställde jag just gurkmeja men med Gurkmejalattemix Vanilj skulle jag kunna ta med mig till jobbet o använda som mellanmål.

 30. Kakor från Kookie Cat, utan tvekan! Innehåller mest havre och cashewsmör, utan tillsatt socker och är så j*vla goda!

 31. Jag skulle investera i en blender då min gått sönder. Gör smoothies i princip varje dag så underlättar väldigt mycket. Bästa sättet att få i barnen nyttiga saker. Och grönkålen är svår att mixa i stavmixer.

 32. Då tomten vet att jag haft ett kämpigt år fast jag varit väldigt snäll, tror jag hen skulle komma med ett presentkort till en Omniblend mixer och ta med min gamla trotjänare som egentligen gett upp för länge sedan. <3

 33. Kära tomten, jag längtar så efter julafton.
  (Eftersom jag har varit en väldigt snällt sambo. ett väldigt snällt barn , en väldigt snäll moster och faster)

  I år önskar jag mig boken ”Food Pl+\rmacy” – Food Pharmacy kokbok!
  Med brinnande intresse för mat önskar jag mig idag lite ny inspiration.

  Som kock – med 7 års erfarenhet har mycket ”god” mat stått i centrum- erfarenheten – ja den är inget o klaga på när det kommer till god mat.
  Sen har mitt intresse för hälsan vuxit med åren då jag beslöt mig för att gå ner i vikt när jag flyttade hemifrån för flera år sedan.
  – men känns fortfarande som det finns en OÄNDLIGHET att lära sig!
  Kickar igång 2018 med Annika malm och kursen cleaneating28, och skulle vara så roligt att komplettera med denna bok och få ut MAX!

  Vi lever en gång- och det är nu.
  Låt oss leva fullt ut och göra det bästa av livet.
  MÅ BRA <3

  1. På Bodystore hittar jag alltid kolloidalt silver, ett mycket underskattat “vatten” som påverkar och dödar svampar, virus och bakterier! Tänk så många sjukskrivningar och vabbar vi kunde spara med lite huttar av Ionosil Kolloidalt Silver på höstkanten i förebyggande syfte! Tack Bodystore för bra produkter och snabb service!

 34. Jag önskar att tomten kommer med schampo och balsam till mig. Är sugen att prova något nytt märke så detta presentkort vore perfekt för de 🙂

 35. Renée Voltaires crunchy jordnötssmör. Det godaste jordnötssmöret, som jag använder till allt från pannkakor, gröt och har i grytor.

 36. Eftersom att jag älskar att baka så skulle jag önska att tomten kommer med sånt jag inte annars brukar köpa. Som exempelvis kakaosmör, torkade hallon och jordgubbar, macademianötter, agar-agar och en massa annat, för att kunna baka en massa godsaker.

 37. Önskar mig en massa ekologisk hudvård! Har börjat byta ut de vanliga produkter mot mer hudvänliga och ekologiska men det tar tid att byta ut allt så man får ta det en och en i taget. Med detta presentkort skulle det kunna hänga på en gång. Önskar önskar!

 38. Snälla Tomten, jag önskar mig kokosolja i julklapp. Kokosolja är så användbart till hela familjen. Vi smörjer huden, dotterns nariga händer, vi har det till matlagning och i te. Jag gör egen deo med bla kokosolja i och man kan göra fågelmat att hänga ut i vinter. Kokosolja från Bioofod, Vitaprana, Renée Voltaire, Kung Markatta eller Urtekram, jag är inte så kräsen.

 39. Vilken julklapp det hade varit!! Jag önskar mig en foamroller så att jag kan hjälpa min kropp att få igång cirkulationen i mina lår och vader. Jag hade också gärna fyllt mitt skafferi med Renée Voltaire produkter, love them! 🙂 ha en fin tredje advent <3

 40. Jag önskar mig ett kit från Rosenserien! Jag har använt dom produkterna till och från i över 10 år nu, o tycker dom är så himla bra! Bra för huden och miljön, och dessutom luktar dom himla gott! Nu är det dock bara 2 ynka produkter kvar i skåpet, så en ordentlig påfyllning skulle vara på sin plats! Jag har varit snäll i år, Tomten!

 41. När frugan för nåt år sedan använde Hårkontroll blev det en kur kvar som jag testade. Blev verkligen glatt överraskad, för detta är den enda produkt jag har använt hittills som verkligen funkar. Håret blir så mycket bättre på alla sätt och jag kan ärligt säga att det hjälper till att hämma håravfall. Därför önskar jag att tomten kom med en kur till! Eller i alla fall en ask ”boost”. Resten köper jag med presentkortet om jag vinner 😉

 42. Oj, oj, en önskeklapp för mig
  Vore att överraska min lilla 8-månaderstjej
  Med ett bubblande bad i juliga dar
  Plaskar vi ihop i vårt lilla badkar
  Åh, en flaska bubbel bath från Burts bee
  Skulle njutas till fullo av både mor och lilla Julie

 43. En riktigt bra blunder har legat på min önskelista länge. Skulle vara till nytta när jag gör mina gröna drinkar

 44. Men jisses, hur ska man kunna välja en?! Men jag säger ett storpack Rawbites eftersom det är så smidigt att ha med som mellanmål i väskan eller dela i småbitar som godis till barnen!

 45. Åh wow vilken julklapp detta skulle vara! Svårt att välja just en sak man vill ha från Bodystore men jag skulle säga Renée Voltaires mandelsmör, så himla gott!

 46. ÅH! Jag hoppas att tomten har fyllt sin säck med pumparösmör från Vitaprana! Så gudomligt gott, mitt beroende och så otroligt bra för både sömn, immunförsvar och allmänt välmående!

 47. Om jag vinner vill jag testa på så många veganska produkter som möjligt. Jag skulle satsa på ett proteinpulver, några bars, olika nötsmör, algkosttillskott istället för omega3 ifrån fisk. Det skulle vara roligt att testa en bra tandkräm utan fluor också.

 48. Jag skulle vilja ha Helhetshälsas MSM och C-vitamin, det har räddat mig! Pga sjukdom så tappade jag nästan tre fjärdedelar av mitt hår och min hud och hela min kropp blev påverkad, tack vara msm så har jag snart fått tillbaka allt mitt hår och min kropp har fått otrolig hjälp att återhämta sig på ett sätt som aldrig hade gått utan msm!

 49. Jag skulle köpa en ny mixer. Jag ska precis börja göra smakportioner åt min första son. Det hade varit en härlig julklapp!

 50. TRX Home kitet hade ju varit guld alla bra övningar jag hade kunnat köra hemma istället för på gymmet vore ju superbra. Som ett eget litet hemmagym.

 51. Jag skulle framförallt önska mig mina favoritpulver som båda tog slut idag. Baobabpulver från Renée Voltaire och Collagen Premium+ från Nordic Superfood 🙂

 52. Jag hade gärna sett Ecolomegas fiskolja i tomtens säck då det varit något jag sneglat på varje gång omega 3-förrådet ska fyllas på men i slutändan ändå valt det billigare alternativet.

 53. Tomten hade gärna fått komma med lite nya yogaprodukter i jul då jag under året verkligen börjat intressera mig mer och mer för yoga, har aldrig känt mig så lugn och harmonisk som jag gör efter jag yogat så det hade varit en perfekt julklapp mitt i all stress och press som uppstår vid juletider.

 54. Jag skulle önska mig proteinpulver från Holistic att fylla på depåerna med när jag åter ska äntra gruppträningsinstruktörsscenen och kommer att ha en bit att färdas från gym till hem. Efter fem år från headset och svettiga klasser är det hög tid för en comeback.

 55. Efter en stillasittandes graviditet
  har jag faktiskt blivit lite fet…
  Jag känner hur kroppen bara förfaller,
  det som en gång var muskler har blivit till daller…
  Gäddhäng, celluliter och NOLL bålmuskulatur
  men nu vill jag slita som ett DJUR!
  Motivationen till att träna och äta rätt är nu på topp
  – jag vill verkligen ta hand om min kropp.
  Något jag verkligen önskar är en Competition Kettlebell
  och jag lovar att hela året har jag varit väldigt snäll.
  Därför vore denna vinst perfekt för mig,
  hjälp mig att åter bli en vältränad tjej!

 56. Cocosa extra virgin coconut oil. That all i need for christmas. Träna är livet kaffe med cocosolja hjälper mej med återhämtning och ork.

 57. D3-vitamin från Helhetshälsa. Inte världens roligaste julklapp kanske men är ganska säker på att den skulle göra mig gott. Idag skiner för ovanlighetens skull solen så nu ska jag ut och ta vara på det ☀❄

 58. Var ska jag börja… Fyller först på lagret med Holistic D3+K2 och sedan övriga Holistic produkter jag använder – vitaminer, mineraler och probiotika. 🙂

 59. Oh, det finns så mycket men nåt jag sällan unnar mig själv är böcker. Food Pharmacy och Det stora matäventyret står på önskelistan.
  Fantastisk vinst förresten!!!

 60. Jag skulle önska en bra D-vitamin då jag har ett jobb där jag sitter inne hela dagarna och därför missar alla de ljusare timmarna.

 61. Wow!!Åh vilken dröm julklapp!!! Jag skulle köpa nya köksredskap då jag älskar att baka/laga mat. Sen skulle jag köpa massa ekologiska matprodukter älskar bodystores utbud!
  Hoppas ni har en bra resa!! God jul och gott nytt år i förväg 🙂

 62. Jag skulle skulle bli superglad om tomten kom med en Omniblend mixer då vår gamla mixer gått sönder. Så kan jag fortsätta att mixa härligt gröna smoothies som vår 2-åring älskar (men som vägrar spenat, grönkål och avocado i andra former). Håller tummarna!

 63. Jag blir jätteglad om tomten kommer med Nicks mörka choklad! Då kan jag baka ännu mer julgodis och bjuda min släkt på i mellandagarna

 64. Oj, det är mycket man kan önska sig från bodystore 🙂 jag brukar köpa macapulver, vegetabliska proteinpulver, spirulina, rödbestpulver med mera 🙂 men skulle jag önska mig något från jultomten så är det nog en bra mixer att göra smoothies med, just nu använder vi stavmixer, då blir det alltid någon bit som inte blir genomkört

 65. Wow! Vilken dröm vinst! Jag skulle vilja att tomten kom med ett grymt nytt köksredskap så att jag kan laga bra barnmat till min 8-månaders och mig själv. Nyckeln till variation i vår kost är en riktigt bra mixer. Så Jag skulle absolut säga att en Vitamix vore en dröm i uppfyllelse just nu! Håller mina tummar, och tack för en fantastisk blogg!

 66. Men vilken drömvinst! Dem blir ju bara bättre och bättre! Jag hade velat att tomten kom med manukabär från bodystore för jädrans vad goda dem är, och dessutom har jag aldrig sett dem någon annanstans än just på bodystore 🙂 sen finns det ju en hel massa annat jag också hade velat att tomten kom med därifrån… så jag får väl hålla tummarna att jag vinner detta! 🙂

 67. Vilken drömvinst! Jag skulle önska att tomten kom med en foamroller. Har anmält mig till mitt första ultramaraton 2018 och dras med en knäskada som jag behöver rehaba innan träningen drar igång.

 68. WOW – vilken fantastisk julklapp 🙂
  Min stora önskan till jultomten är en Vitamix TNC 5200! Då jag sedan många år tillbaka använder min mixer dagligen till att göra bl.a smoothies, soppor, bakverk och mycket annat gott – så hade det varit fantastiskt att få jobba med en mixer i världsklass!

  Tack Cecilia & Tomten för att ni ger oss möjligheten att få ett presentkort som kan bidra till att förverkliga min dröm att kunna köpa en Vitamix!

  Bästa,
  Louise

 69. Hej! Jag skulle gärna vilja ha ett par härliga tights från Bodystore! Royal Compression Legging är jättefina och ska förhoppningsvis ge energi både i löpspåret och på gymmet.
  Mvh Carin Benjaminsson

 70. Om man bara ska välja en produkt så skulle jag välja en stor burk kokosolja som går att använda till nästan allt möjligt men framför allt önskar jag det till min bebis som lätt får torr och irriterad hud utan kokosolja.

 71. Om det skulle vara bara en produkt så skulle det bli bipollen, ett fantastiskt och näringsrikt litet korn som jag utvecklat ett beroende av och inte kan vara utan på morgnarna. Perfekt att strö över gröten, filen eller bara äta som det är.

 72. Det går ju liksom inte välja EN produkt. Typ helt omöjligt 😉
  Men okej kokosolja klarar jag mig definitivt inte utan eftersom jag äter helt mejerifritt och kosttillskotten tar ju hela tiden slut så dessa måste med jämna mellanrum fyllas på.

 73. Från Bodystore önskar jag mig produkter från Helhetshälsa tillhöra familjen. Vitaminer mot vintermörkret och en god start på nya året. Massa fin probiotika för att få rätt på mage och hy. Det är ngt jag verkligen skulle behöva.

 74. Vilken magisk julklapp och önskedröm det vore att få vinna detta.

  Jag skulle önska att Bodystore kom med ett bidrag till en Vitamix.

  När jag var 13 år gammal insjuknade jag i svår anorexi nervosa. Tyvärr svalt jag mig till den gränsen att mina inre organ lade ner och mina livlinor var EKG-apparater, sondslangar och näringsdrycker när jag anlände till akuten där jag lades in. Jag har i över 7 år kämpat mot återfall i både depression och i anorexin men insåg förra hösten att jag var den enda som kunde rädda mig själv. För att jag skulle kunna hjälpa andra att bli friska behövde jag själv tillfriskna först. Således kom yogan, meditationen och holistisk hälsa att bli mina verktyg. Jag har bott större delen av min tonår på olika psykiatriska kliniker där de endast fokuserade på mat och vikt – de ” ansåg inte att sjukdomen även var psykisk”. Jag har således blivit dömd och bemött som om jag varit min diagnos och inte haft något egenvärde eller identitet som människa. Att få vinna ett bidrag från Bodystory skulle underlätta mitt tillfrisknande något enormt. Jag vet att det aldrig är självvalt att insjukna i anorexi eller någon annan form av psykisk ohälsa – men jag vet att det är möjligt att bli frisk. En vinst skulle dessutom underlätta på så sätt att jag kan bära med mig riktiga näringstätta smoothies till mina yogaklasser under min nuvarande pågående yogautbildning och samtidigt skulle en mixer möjliggöra att jag får utveckla min kreativitet och kärlek till hälsosam mat ytterligare. TACK för att du även inspirerar min resa var eviga dag, Cecilia jag ser verkligen upp till dig. Tack för du får mig att våga tro att det finns ett liv där ett sunt förhållande till både kropp , mat, själ, och träning är möjligt att uppnå. Ta hand om dig, allt gott önskar Esmeralda <3

 75. Kära tomten, min enda önskan i år är att få bli frisk. Min mage och kropp är så trasig att jag idag lever på flytande kost eftersom allt annat vänder i magen. Jag skulle helt klart allra mest behöva en Vitamix. Vägen dit är lång men tills dess skulle jag kunna nyttja presentkortet till att boosta min kropp och rena den från allt otyg. Må 2018 bli ett friskare år. <3

 76. Wow, vilken fantastisk vinst!
  Jag önskar att Tomten kommer med ett rejält paket, med massor av produkter från Malmö Chokladfabrik. Jag älskar choklad över allt annat, framför allt detta märket då det är helt utan tillsatser och underbar chokladsmak. One piece of chocolate a day- keeps the doctor away 🙂 Ha det så gott!

 77. Jag skulle frossa i ekologiska godsaker av alla de slag! Handlar ofta där ändå, vinner jag blir det ju “gratis” nån månad =p

 78. Skulle bli överlycklig över att öppna en julklapp med massor olika Pukka-teer i, älskar de teerna och det är så härligt att avsluta kvällarna med en kopp Pukka-te 🙂

 79. Vilken grej. Jag skulle direkt använda en del av summan till kokossirap som är svårt att få tag på i vanliga affärer. Sen skulle jag botanisera i sortimentet och köpa hem mer ingridienser som passar gluten, mjölkfri och kost fri från vitt socker. Har sedan ett halvår gjort en rejäl förändring av kosten och kämpar för att även barnen skall hitta bra alternativ till mellanmål och frukost tänk att kunna välja och vraka och köpa hem för att smaka på nya spännande saker.

 80. Vilken fantastisk vinst! Jag handlar ofta på Bodystore. Där finns många bra grejer men jag skulle önska mej Kolloidalt Silver som jag alltid har hemma. Det bästa vid förkylningar och andra infektioner.

 81. Om jag vann skulle jag passa på att splurgea på en Vitamix. Det har varit en dröm sedan min välanvända mixer gick sönder. Jag har insett att jag behöver en kraftfullare sådan. En Vitamix skulle innebära en rolig kickstart inför nästa år för att blanda goda och vackra bowls och smoothies! Håller tummarna 🙂

 82. Oj vilket fin present du lottar ut.
  Ska passa på att använda rabatten idag oxå.
  Vad skulle jag köpa – jo först lite Loopbands. Perfekt för mitt lilla hemma gym och kunna träna en massa bra övningar hemma.
  Sen skulle jag gå loss och handla bra och nyttiga livsmedel för resten.

 83. Åh vilken härligt vinst! Hoppas jag vinner, handlar på Bodystore minst en gång i månaden så hade varit underbart med lite extrapengar där med tanke på att jag lever på låg sjukpenning. Livet som långtidssjukskriven pga utbrändhet och gluten- och mjölkproteinallergiker kräver endel vitamintillskott, andra kosttillskott och glutenfria produkter och det är så härligt att Bodystore har allt detta. Tyvärr går det endel pengar på detta, men jag försöker göra allt för att bli frisk igen. Har knappt fått någon förbättring på återhämtningen under dessa 3,5år som sjukskriven men då jag äter tillskott från Holistics så får jag åtminstone lite energi så jag tar mig upp ur sängen de flesta dagarna, och det är en liten vinst för mig. Har så lite energi att jag tragiskt nog inte orkar göra enkla hushållsuppgifter som laga mat, städa, diska osv trots att jag bara är 33år.
  Drömmen är att få tillbaka energin och bort med hjärndimma och dåligt minne så jag kan leva ett normalt liv igen och jobba. Så jag hade köpt bl.a. ekologiska nötter, kokosolja, kollodialt silver, b-vitaminkomplex, d-vitaminer, stressbalans, cellenzym, probiotika, detoxprodukter, mjölkfri choklad och lite glutenfria produkter om jag vann. Finns så mycket hos dem. Men det jag önskar mig mest från tomten är mjölkfri choklad då detta är något som får upp mitt humör rejält de dagar då jag inte ens tar mig upp från sängen, det lilla goda. Man känner sig rätt så dålig som inte ens får sig upp från sängen, men kroppen gör ju tyvärr som den vill.

 84. Vilket spännande sammanträffande, jag satt precis och kikade på denna : https://www.bodystore.com/vetekudden-6kanal-beige-naturell eftersom jag råkade bränna min gamla vetekudde i mocron tidigare idag nu luktar den förfärligt, och jag som inte klarar vintern utan vetekudde…den hjälper min frusna kropp att hålla värmen, men den hjälper mig också stt slappna av och mot smärta (har reumatism).
  Det här vore verkligen min drömvinst, eftersom Bodystore är min favoritbutik, jag har födoämnesallergi och är allmänt kinkig med vad jag äter, men Bodystore har verkligen mycket gott och nyttigt, och av riktigt fin kvalitet! Håller tummarna jättehårt!

 85. Jag skulle vilja att tomten kommer med en blender från Vitamix. Hur härligt hade det inte varit att starta 2018 med underbara och nyttiga juicer fyllda med grönkål, avocado m.m.!

 86. Snälla bodystore-tomten jag har har varit snäll i år. Av dig jag önskar mig Booty Builder Mini Bands. Att komma igång med hemmaträning kräver bra redskap. Så därför önskar jag mig bra träningsband att använda…Man har ju ett bröllop att komma i form till.

 87. Som student kan budgeten ibland vara stram.
  Trist tycker jag som vill försöka bli vegan!
  Finns så många bra och hälsosamma men kanske lite dyra produkter,
  istället nöjer jag mig med rotfrukter.
  En hel korg av fantastiska grejer,
  är därför inget jag nej till säger!
  Men av tomten jag främst önskar en enda sak,
  Bodystores Superfruit pulver med nyponsmak!
  Detta då jag hört att det ska vara himla bra för håret,
  samt en extrem vitaminbomb som behövs nu på slutet av året.
  Ja, jag hoppas tomten tycker jag varit tillräckligt snäll,
  för detta är en gåva som för mig är alldeles speciell!

 88. Jag hoppas tomten kommer med träningstightsen Aurora Leggings, men alltså – hur snygga????!!! Och jag som alltid drömt om att få se norrsken. Inte lätt när man bor så långt ner i Skåne att jag ser Danmark från fönstret. 🙂
  Men vinner jag ska jag gå loss totat och testa allt i deras sortiment!!
  Stor God jul kram och tack för härlig blogg. Längtar efter att höra mer om Bali!

 89. Åååhh! Skulle så gärna vinna en vitamix blender! Jag älskar att mixa smoothiebowls, hummus, nötande, soppor osv men har endast en billig mixer från Ica, som börjar brinna så fort jag mixar något hårt, haha.
  Frysta bananer går inte, absolut inte nötter eller isbitar, och inte heller hummus om jag inte har mer olja än kikärtor… En ny blender skulle vara guld värd. Och såklart en massa annat fint från bodystore 🙂

 90. Oj vilken lucka att få en vinst i! Bodystore har ett grymt sortiment så det blir svårt att välja, men barnens kosttillskott har just tagit slut så en flaska Eskimå Omega 3 och Holistics D-vitamin hade varit fint!

 91. Så många hudvårdsprodukter som möjligt från Weleda. Jag har länge gjort kloka val i matväg och nu har jag påbörjat detta för mitt hem. Nästa steg är i badrumsskåpet, så då vore denna vinst en god bit på vägen.

 92. Jag önskar mig TRX-band i Julklapp. Därför att jag snart åker utomlands några månader. Perfekt att ta med i resväskan så jag kan fortsätta träna. Möjligheter att träna är annars mycket liten med tanke på var jag ska bo. Så jag ser fram emot denna klapp.

 93. Jag önskar börja det nya året med en fungerande tarmflora! Och om tomten skulle komma med AlphaPlus Ultraflora plus kapslar så skulle jag bli GLAD!

 94. Ingredienser till bakning och matlagning för ett hälsosammare liv. De senaste åren har jag gått upp väldigt mycket i vikt och behöver all inspiration och hjälp att göra något åt detta. Ett presentkort från Bodystore vore därför perfekt! Älskar butiken!

 95. Åh, en dröm att få vinna detta fina julklappspaket ♡ Jag skulle vilja ha både livsmedel, hygienartiklar, böcker och mineraler o vitaminer. Denna sida har ju såååå mycket bra o hälsosamma saker. Tack för superfina priser som du lottar ut. Hoppas du o din familj har det underbart på er semester.

 96. Högst upp på min önskelista står Food Pharmacys kokbok! Har redan testat en del recept från den då jag tjuvläst den hos kusinen men drömmen vore ju att få ha en alldeles egen i ägorna 🙂

 97. Vilken fantastisk julklapp! Att välja en är svårt då jag är storkonsument av så många produkter ur sortimentet från Bodystore. Många av produkterna har jag inspirerats till från din blogg, tack! Just nu skulle jag dock önska mig nässelpulver då mina egenplockade nässlor precis tagit slut 🙁

 98. Jag önskar mig produkter för att baka. Nötter, fröer och björksocker är bra att ha hemma. Därför att jag älskar att baka nyttiga och gärna ekologiska kakor och bröd till min familj.

 99. Åh, älskar bodystore.com… Handlar ofta och regelbundet pga bra och brett utbud, smidig hemsida, bra produkter och SNABB leverans. Inte minst fri frakt. Bland favoriterna är nog omega 3, kokosolja, d-vitamin, hudvård och bars. I jul skulle jag gärna vilja ha en fin hudkräm för min torra hy! Det finns bra produkter på bodystore.com som känns mer naturliga med mindre kemikalier och som vårdar torr vinterhud skonsamt. Välbehövligt!
  Med vänlig hälsning, Erika

 100. Vilken drömvinst! Hade helst velat ha ett kit med produkter från Rosenserien. Älskar deras ansiktskräm och ansiktsrengöring.. För att inte tala om morotsoljan! Handlar all hudvård, vitaminer och nötter hos Bodystore. Bra pris, proffsigt bemötande och service och ett gediget utbud av det bästa!

 101. Oj vilken drömvinst! Jag önskar mig massor av Ghee och nötsmör eftersom jag har upptäckt att mjölkprotein ger mig eksem (bland annat) men tycker livet är tråkigt utan smör och Ghee är SÅ gott. Sen önskar jag mig glutenfria mjöler och annat som inte finns i affärerna i vårt lilla samhälle.

 102. Åh vilken toppenvist!! Jag skulle köpa nya D-vitamindroppar från Holistic till hela familjen och ekologiska städmedel från Attitude att göra rent med här hemma. Skulle även behöva något härligt ekologiskt bort butter till mig och sonen.

 103. Vilket pris! Jag skulle lyxa till det med goda nötsmör, frystorkade jordgubbar och sen sheasmör till dottern min! 🙂

 104. Vilken bra vinst!! Det jag helst skulle vilja att tomten kom med är så enkelt som nötsmör. Och svaret till varför jag vill det är för att jag tycker att det är så löjligt gott!

 105. Jag önskar att han kommer med ett balanceboard då jag behöver träna upp musklerna runt knäna för att kunna börja träna. Har gett mig själv löftet att försöka komma igång med träning efter nyår.

 106. Då jag älskar att prova nya grejer och vill få min kropp att må bra skulle jag gärna prova på lite av deras livsmedel.
  Mandelmjöl så att jag kan fortsätta baka kakor och matbröd fast på ett nyttigare och bättre sätt. 😉

 107. Jag har testat en del olika raw kakaopulver och nu har jag hittat min absoluta favorit. Great Earth Raw Kakaopulver har en särskilt god kakaosmak och funkar lika bra i rawbollar (mums!), matlagning, smoothies eller vad man nu vill ha det till.

 108. Jag önskar mig en solcreme från ECO Cosmetics. Därför att jag ska åka till ett varmare land en tid och behöver en bra solcreme. Den får gärna vara eko-vänlig då jag bara vill smörja in mig med bra produkter, fria från alla konstigheter.

 109. Jag hoppas att tomten kommer med energi och styrka för att jag ska orka förverkliga mina drömmar och byta bana och välja glädje och inget annat framöver!

 110. det skulle bli en upplevelse för min kropp med detta presentkort, skulle inhandla lite olika ting som ska göra underverk med min slitna kropp.

 111. Jag är jämt så trött, så trött! Jag är med andra ord ingen rolig mamma eller fru,
  vill inte att det skall vara så och det måste jag verkligen ändra på i detta nu!
  Genom rätt kost och motion kan jag bli lyckligare och piggare med andra ord,
  hoppas därför att Kung Markattas Blandade Bönor Eko kan få förgylla mitt bord

 112. Jag hade gärna velat att tomten hade kommit med spirulinatabletter. Spirulinapulvret som jag har hemma är sååå osmakligt, så spirulina i tablettform hade varit guld!

 113. Åh gud vad svårt att välja en produkt från min favvobutik, men en Vitamix har länge stått högst upp på min önskelista så en sådan skulle jag skämma bort mig själv med <3

 114. En Omniblend förstås! Är så trött på att stavmixa mina smoothies och puréer, hälften av innehållet hamnar antingen utanför bunken eller på mina kläder.. Som student har jag inte haft råd – men nu så kanske turen vänder? Hoppas!

 115. Jag önskar mig en skin food från weleda, då den är super för hela familjen i dessa vintertider, när huden lätt blir torr

 116. Det skulle bli en massa bars, jag skulle ersätta vissa måltider för att hjälpa mig bli av med vikt och dottern skulle ha med dem i väskan som mellanmål, det är långa dagar med skola, föreningar och extrajobb så det är inte alltid hon hinner hem och äte mellan allt. Har märkt att om jag stoppar ner barer äter hon upp dem, annars kan hon glömma det helt.

 117. Åh vilket rackarns bra pris! En omniblend, helt klart! Min blender gick nyligen sönder och då jag är student har det inte riktigt funnit pengar till en ny. Nu håller jag tummarna för att turen kan va med mig!!

 118. Morgonens gröna smoothie hamnade utspilld över hela diskbänken då botten ur vår blender gick ur när jag gick lite hårt åt grönkålen.

  Därför hoppas jag att en Omniblend TM-800 blir min julklapp från Bodystore!

 119. Jag skulle önska att tomten kom med vitapranas mandelsmör till mig. Nyss upptäckt hur gott det är!jag ska föda barn om 6 veckor och hade varit så bra att få stilla mitt sötsug med detta!

 120. Omniblend TM 800 hoppas jag tomten kommer till oss med!
  Vår kära stavmixer börjar närma sig pension . Den har haft ett hårt arbetsliv och producerat både smoothies och soppor. Till frukost, lunch, middag och helgmys. Barnen slåss om att få använda den, de som “förlorar” får istället komponera ihop det som ska mixas. Många goda stunder har den gett vår familj, hoppas nu att det kommer en lojal och trofast ersättare i julklapp! <3

 121. Jag skulle verkligen behöva en ny yogamatta och slulle tomten komma med en lila matta från Gaiam så skulle jag bli gladast i världen!

 122. Våran hund lämnade en illaluktande hög på min yogamatta.
  Så det skulle bli det första jag skulle beställa från bodystore.

 123. Eftersom jag är städerska igen, det är vinter och mina händer är torra och nariga av microtrasor, vatten och vinterluft skulle jag bli själaglad för ringblomssalva – gärna en hel kartong… Då skulle jag ägna julhelgen åt att smörja in, smörja in igen och igen! Lyckliga händer…

 124. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ STOLT över min kropp!!! Tre förlossningar och exakt 40 år senare är mitt “tempel” piggare och gladare än någonsin!
  Jag skulle vilja belöna underkroppen med någon snygg träningsbralla och överkroppen med en sexig top
  Och manekänga inför gubben min
  Sen skulle jag bära dessa kläder varje gång
  jag tar min dagliga power Walk som är 8 km lång!:-)

 125. Mellan huvud och mage ett Samband finns.
  Lycka och sorger i oss alla existerar
  Att med Probiotic Complex mata det goda som i tarmen florerar
  är vad jag vill att tomten till mig på julafton levererar.

 126. Kära tomten,
  Hjälp mig genom att underlätta det för mig att nå 2018- års mål,
  Så att jag kan bli snabb, smidig och få en stark bål.
  Ett träningskit med hopprep, tights och en vitaminburk eller två..
  Det skulle vara alldeles underart att få!

 127. Vilken super lucka!! Jag skulle självklart ladda upp skafferiet med massor av goda grejer, bland annat kokosolja, choklad och nötter. Men är grymt sugen att testa grönt kaffepulver! Låter sjukt spännande ☕️

 128. Bodystore har ju allt som är kul
  Och nu som det närmar sig nyår & jul
  Är det en liten sak som gör mig extra mör
  Det är härligt och krämigt mandelsmör
  Håller tummarna att jag prensentkortet vinner
  Då ska det njutas med alla sinnen!

  God Jul!

 129. Hej Tomten via Cecilia och Bodystore! Jag önskar mig allt som Holistics har att erbjuda! Jag har precis flyttat till fjällen, fått nytt jobb, leker i snön o njuter av vackra vyer varje dag. Jag vill alltså inte bli sjuk!! Så snälla, skänk mig vitaminer och mineraler från Holistics!
  God jul!

 130. Finns så mycket bra på bodystore så det var riktigt svårt att välja en sak. Väljer Star Nutrition Pancake mix. Behöver nya nyttiga mellanmål. Tog tag i hälsan för ett halvår sen och har kommit en bit men har en del kvar dit mitt första mål är. En viktig bit är just att äta regelbundet och börjar nu trötta på kvarg till mellanmål så vore toppen att varva med pannkakor.

 131. Om jag bara ska vina en enda sak så skulle denna lucka vara värd mest!!
  Med rvå småttingar och försöka köpa det mesta ekologiskt och så lite kemikalier som möjligt, så hade ett paket me weledas dusch å shampo set och möjligheten till detta presentkort gjort att jag utan ekonomiska svårigheter kan fortsätta köpa dessa bra produkter!

 132. Definitivt en vitamix! Har velat ha en riktigt bra, kraftfull blender så länge för att kunna göra egna nötsmörer osv!
  Och en ekologisk mjölkchokladkaka också 🙂

 133. Jag har nyligen börjat använda weledas hudvårdsprodukter och insett att de är perfekta för min hy, därför önskar jag mig ett hudvårdskit från just weleda!

 134. Åh sicken fin lucka!! Skulle passa mig såå bra nu när jag är mammaledig (alltså fattig) men vill ändå ge mig och mina barn rena produkter, både att stoppa i oss och ha på kroppen. Upptäckte Bodystore via dig på Instagram och lagt många beställningar hos dem. De levererar snabbt och vi har börjat älska deras produkter. Jag har gått igenom många av dina recept du ger tips på och skrivit ner de produkter du använder. De dumma är att de går åt så fort här hemma torkade fruktpåsarna är helt klart barnens favoriter här hemma. Jag har även blivit allergisk mot hårfärg och har beställt hem
  Khadi hårfärg men ej provat än, men hoppas den ska bli bra utan klieri och utslag!!! Tack för att du inspirerar oss

 135. Jag lider av konstant B-vitaminbrist pga min Crohns-sjukdom, vilket gör att jag får sämre kvalitet på min hud och hår. Så jag skulle köpa vitaminer och mineraler som innehåller mycket B-vitamin så jag skulle kunna försöka få vackert hår och hud igen trots min sjukdom.

 136. Kettlebells!! Med små barn är hemmaredskap knepet för att få till lite vardagsträning så det vore väldigt välkommet o en bra start på ett sundare 2018!

 137. COCONUT AMINOS!!! För jag är så nedrans sugen på en god wok men sojasås funkar inte för min del och jag hittar inte Coconut aminos någonstans i vanliga affärer Sen slänger man ju gärna med lite D-vitamin så här års också…!

 138. Allra mest önskar jag att tomten kom med en Vitamix Blender från Bodystore! Det finns så mycket mer att önska sig därifrån och denna vinst vore ju den ultimata drömjulklappen -en verkligen bra möjlighet att ge hela familjen en god, nyttig hälsoinrikning inför det nya året!

 139. Jag önskar att tomten kom med en HD LE Värmefilt. Jag har riktigt ont i kroppen ibland och vill alltid undvika smärtstillande så mycket det går. Då kan värme hjälpa eller åtminstone lugna ner det hela. En sån här filt skulle jag även kunna använda på jobbet så att jag kan fokusera på mina arbetsuppgifter 🙂

 140. Jag önskar mig en blender av snälla tomten. Till goda smoothies. Den bästa frukostdryck som finns är för mig en nyttig, god och närande smoothie.

 141. B-vitamin Komplex, eftersom jag försöker äta mer veganskt och då har jag läst att det finns en stor risk för brist av bland annat B12. Vilket är ska vara extra viktigt för mig som tyvärr inte mår så bra psykiskt. 🙂

 142. Jag önskar att hen kom med tillskott från holstics då jag nu håller på att föröska reda ut vad som orsakar mitt kraftiga håravfall. Förmodligen kommer jag behöva lägga kost till både glutenfritt och mjölkfritt samt lägga till kosttillskott för att hjälpa kroppen med håravfallet och även med min hypotyreos. Det skulle underlätta något enormt ekonomiskt.

 143. 23.57 jag hann!
  Min son har autism och mjölkproteinallerfi. Jag har inte råd med alla vitaminer som han mår bra av, som probiotika, omega 3 och d vitamin mm
  En gång har vis testat alla- och hans mage , tarmflora mm mår så bra. Men även om vi Sparar på annat blir alla vitaminer oss övermäktigt ekonomiskt! Att vinna vore en fröjd- för inte bara mig utan för min sons tarmflora!!!

  Tack!

 144. Jag önskar mig en mixer för det är det enda man behöver för att kunna göra mycket i köket. Jag skulle vilja göra smoothies, hummus, röror och pesto med min mixer.

  /Vanessa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*