”kokosnötsskålar”
Julkalendern cecilia folkesson daniel wellington

Julkalendern cecilia folkesson lucka 3

– Presenteras i samarbete med Daniel Wellington –

 


Tävlingen är avslutad och dagen vinnare blev Johannes! Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor.
Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


I dagens lucka har du chans att vinna en valfri klocka från Daniel Wellington. Hos Daniel Wellington hittar du massa olika stilrena klockor där du enkelt kan byta ut och variera dina armband. En perfekt julklapp till dig själv eller till någon du tycker extra mycket om!

Om du inte blir vinnare i just denna tävling erbjuder de dig en rabattkod på 15% som du kan använda i deras webbshop. Använd koden CECILIAJUL (Gäller t.o.m 14 januari 2018).

 

Såhär är du med och tävlar:

1. Gå in på danielwellington.com och välj ut den klocka du vill vinna.
2. Skriv namnet på klockan och varför du vill vinna just den i kommentarerna nedan.
Tävlingen avslutas ikväll (3:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras i detta inlägg.

Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka!

Lycka till!

 

Total
13
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

117 kommentarer

 1. Jag skulle vilja vinna Classic Petit York (med vit bakgrund). Efter några år av alldeles för mycket stress och jag var på väg in i väggen då jag tagit på mig för mycket saker samtidigt som jag förlorad min älskade mamma försöker jag nu hitta sätt att hantera stressen. En strategi för att minska stressen har varit att lägga undan mobilen för att njuta mer av nuet. Dock innebär det ibland att jag missar och kommer sent till saker då jag använder min mobil som klocka och därför har jag tänkt på att jag skulle behöva en riktigt klocka istället. Jag har länge sneglat på DW-klockorna eftersom jag tycker de är så fina, den hade varit en toppenjulklapp!

  1. Jag skulle gärna vinna en Classic Petite Sheffield 28 Silver (White) för att ge till min systerdotter så att vi kan matcha, istället för att hon ska låna den så fort vi ses 🙂

 2. Med en längtan efter men mer analog vardag (varför sitter telefonen i näven hela tiden?) så vill jag ha en Classic Petite Sterling på armen för att ha koll på tiden. Den skulle inte bara hjälpa mig hålla koll på alla måsten-tider utan den skulle även piffa upp en hemma-mamma som försöker lämna endel av gortexen bakom sig och hitta en lite mer piffig stil (men praktiskt – småbarns år you know).

  Håller tummar och tår!

  Tack för en fin blogg som jag tittar in på varje dag

 3. Classic petit sterling tycker jag är väldigt fin och den skulle jag ge i julklapp till min mamma. Jag har redan en fin klocka själv men vore roligt att ge en så fin julklapp till min kära mamma bara för att hon är bäst.

 4. Snygg och stilren klocka. MELROSE + CLASSIC CUFF S
  Jag hoppas jag vinner, så jag ytterligare kan minska mitt mobilanvändande.

 5. Att vinna en CLASSIC PETIT ST MAVES är något som verkligen skulle göra mig stum! Men tänk att äntligen ha koll på tid och rum. Med två barn är det många tider att hålla koll på, och om jag då denna klockan skulle få – ja, då skulle jag alltid kunna stå på tå! Istället för som nu, när jag alltid springer runt i ett jehu. För att tiden passa och vara klar, men jag ingen koll på tiden har. Plus att jag äntligen skulle få känna mig lite snygg, med ett vackert ur på handledens rygg!

  Tack för en suverän blogg med många hälsotips! Läckra kakor och hälsosamma chips. Ungarna älskar alla dina tips, och maten försvinner i ett enda vips!

 6. Jag skulle älska om det låg en Classic Petit Melrose i ett paket till mig själv under granen i år. Då dottern prioriteras i julklappsinköp så har jag och sambon bestämt att inte köpa några julklappar till varandra i år. Men hade varit kul att få öppna iallafall en julklapp

 7. Classic petite melrose hade jag verkligen velat vinna
  Tack för en jätte bra blogg Cecilia! Jag har en kronisk tarmsjukdom vilket har gjort att jag försökt ändra kosten till mer gluten och mjölkfritt så tack för dina tips och recept det gör det lite lättare att hitta goda saker att laga!

 8. Jag hade mer än gärna vunnit en Classic petite 28mm Melrose, den är ju så himla fin. Som student är det inte någonting jag känner att jag kan prioritera just nu men det hade varit en fantastisk julklapp att kunna ” ge till mig själv” som belöning för allt hårt slit under den gågna terminen.
  Kram

 9. En classic petit ashfield med rosé gold detaljer. Kanske får jag mitt första fasta jobb som veterinär under nästa år och då gäller det att hålla koll på tiden. Kan inte komma på ett stilfullare sätt att göra det på 🙂

 10. Jag önskar mig en CLASSIC 36MM ST MAWES. Jag har inte haft någon klocka på flera år, men har i år bestämt mig för att skaffa en klocka för att kunna vara mindre beroende av mobilen. Jag använder mobilen alldeles för mycket, speciellt när man är lite uttråkad och så. Jag vill kunna lämna min mobil hemma när jag tex åker på jobbet, så jag kan vara närvarande i det jag gör, utan att bry mig om facebook och insta, men fortfarande kunna hålla koll på vad klockan är.

 11. En vacker Classic Petit Melrose i en svart bakgrund hade varit en perfekt julklapp till min dotter som bara älskar Daniel Wellington klockor.

 12. Jag skulle bli överlycklig över en Classic petit melrose! Jag väntar vårat tredje barn och det är galet påfrestande med två små kottar runt benen om dagarna. Tycker minsann att jag är värd den fina klockan 🙂

 13. I vår familj köper vi vuxna inte julklappar till varandra, men man blir ju inte ledsen om det ändå ligger ett paket under granen;) Om det dessutom skulle vara en Classic Petite Sterling med vit urtavla så hade jag blivit mer än nöjd!

 14. Jag hade så gärna velat vinna “Classic Petite Melrose” till min mamma, eftersom hon önskar sig en rosé färgad klocka i julklapp/present! Då jag inte har dem pengarna att kunna köpa henne en klocka eftersom jag är mammaledig så hade denna vinst passat perfekt! Hade så gärna velat vinna denna till henne eftersom hon alltid ställer upp för mig & min bebis Belle!

 15. Ojj vilken fin pris, kan inte låta bli och tävla 😀 ! Jag hade gärna vunnit en DAPPER BRISTOL | 38MM till min bror för att han har hjälpt mig otroligt mycket i år och jag hade gärna gjort han glad med en sån fin klocka !! Lycka till allihopa ! 😀

 16. Jag skulle vilja vinna den som heter Classic petit Melrose för att den är otroligt vacker och skänker massor med lyx till ett annars ganska trist liv. Kämpar dagligen med att hålla mig lycklig med det försvåras med min man som har en kronisk ångestsjukdom och vaknar ofta upp gråtandes..puh livet alltså 🙁

 17. En Classic petit Bristol skulle jag välja till mig själv av den enkla anledningen att jag inte är ägare av någon klocka. Också ett steg i rätt riktning för att bli mindre beroende av att ha telefonen i närheten.

 18. Jag hade velat vinna en classic petit Melrose med svart tavla. Den perfekta kombinationen när svart möter rose. Varför ska då jag vinna? Av den enkla anledning att även jag vill öppna en julklapp i år detta då jag de senaste 18 åren inte fått någon (när man får barn så får man inte mer någon julklapp i vår familj och jag var 21 år när vår dotter föddes).

 19. Jag önskar mig den vackra Classic petite bristol jag har ingen analog klocka, och skulle vilja vara mer utan mobil, med stil

 20. Jag gillar Classic black cornwall allra bäst,
  Snygg till både vardag och fest.
  Tänk vilken användbar grej,
  Den skulle hjälpa mig att bli en kom-i-tid-tjej!

 21. Jag önskar att få vinna ”CLASSIC BLACK | 36MM
  ST MAWES silver detalj” så jag kan få ge min sambo en fin klocka i julklapp. Vi har sällan pengar att ge varandra fina saker och jag vet hur glad han skulle bli för att få denna. Han förtjänar det så mycket, han är världens starkaste och finaste pojkvän och pappa.
  Tack.

 22. Under min gran ligger en klocka, eller ska tomten komma med den i min morgon socka? En klocka är ett värdefullt smycke. En Classic Petite 32 skulle passa på min handled utan tycke. En klocka från Daniel Wellington kommer göra mig glad. Längtar

 23. CLASSIC PETITE, 28MM, MELROSE skulle jag bli så otroligt glad om jag vann! Jag tycker verkligen om Daniel Wellingtons klassiska klockor. Klockan skulle sitta på min arm varje dag och göra mig mindre beroende av min telefon, så vilken win win att både få någonting snyggt och som ökar livskvalitén!

 24. Men OJ vilken tävling!
  Classic Sheffield med svart armband, lätt som en plätt att göra ett val.
  Ja, Det är den klockan jag skulle önska mig ifall jag vann.
  Winwin dessutom – jag och min sambo skulle kunna dela klocka.

  Tack också för en fin blogg förresten, min 6 månaders dotter har mjölkproteinallergi och under tiden jag ammar har även jag varit tvungen att utesluta mjölk. Du har varit till stor hjälp med dina recept!

  Med vänlig hälsning, Lina

 25. Classic petite melrose föll mig bäst i smaken även om alla klockor är väldigt fina. Anledningen till att jag gillar den här klockan lite extra är för att den är så stilren, elegant och fin. Tycker att färgen melrose gör sig så snyggt med rött och grönt som man bär mycket nu på julen. Har heller ingen klocka som funkar nu, så skulle bli mer än glad om jag fick det.

 26. Jag skulle vilja vinna Classic SHEFFIELD 40 mm i svart. Jag och min sambo har köpt ett hus och därför bestämt oss för att inte byta julklappar. Jag älskar egentligen att ge genomtänkta presenter, som blir en överraskning för mottagaren. Min sambo är värd allt för mig och därför skulle jag så gärna vinna och överraska honom med en julklapp!

 27. En “men-classic-st-mawes-silver-40mm” till världens bästa sambo och kock som till en början var väldigt skeptisk men nu satsar helhjärtat på naturlig lågkolhydratskost. En hel del inspiration hämtas från ceciliafolkesson.se. Kärlek!

 28. Classic black st wawes med brunt läderband skulle jag vilja ge min kära make. För att han inte förväntar sig det och för att han är klockgalen!

 29. Vilka fantastiska priser du har Cecilia! Skulle jag vara lycklig nog att vinna skulle jag helst vilja ha Classic Petite Sterling med vit urtavla! Helt otroligt snygg tycker jag att den är, stilren men jäkligt cool och häftig! Underbar julklapp som jag (som fattig student) inte riktigt hade haft råd med själv men som förmodligen inte bara skulle sitta snyggt utam även bidra till mindre mobilanvändare och mer närvarande i nuet, om jag inte längre måste ta med mig mobilen överallt 😉

 30. classic Sheffield med svart armband, vit bakgrund och silverfärgad runt om.
  Jag skulle så väldigt gärna vilka ge min man en sån fin klocka. Han tar hand om allt här hemma som matlagning och städning. En kväll den här veckan när jag kom hem hade han putsat fönstren och hängt upp julstjärnorna. Han är verkligen värd all uppskattning.

 31. En Classic St Mawe’s till min man…
  Tyst, stark, pålitlig, snygg, passande – rätt klocka till rätt man, en uppmuntran till honom som stöttar mig i ur och skur.

 32. Jag skulle vilja vinna Classic Black 40mm
  Reading i silver till min man som har ett hjärta av guld. Det bjuds på fotmassage utan att man ber om det, kommer hem med blombuketter när man minst anar det och kan sitta i timmar och leka med barnen (vilket uppskattas då jag inte är en “lekmamna” utan hellre gör annat med barnen).
  En riktig klippa som alltid finns för närvarande man behöver honom och som verkligen visar hur mycket familjen betyder för honom.

 33. Jag älskar Classic Black Cornwall! Såå snygg! Spanat på den ett bra tag… Men iom att jag bor själv räcker inte alltid pengarna till att ”treata” mig själv så skulle vara en underbar julklapp att få vinna klockan!

 34. Om jag skulle vinna så skulle jag överlycklig över en Classic Petite Melrose. Just nu har jag ingen klocka som passar då jag gått ner 37 kg vilket har gjort att min gabdled minskat i omgång.✊✨

 35. Jag skulle jätte gärna vilja vinna för har alltid behövt en klocka så att jag inte missar tiden. Jag skulle vilja vinna en classic petite cornwall rose gold white för den är så snygg. Den är den perfekta julklappen helt och hållet.

 36. Hej!
  Jag slutade använda armbandsklocka för ca 20 år sedan när min då älskade klocka, trots flera försök att laga den, inte gick att rädda. Jag fann aldrig någon som kändes som en värdig ersättare och så småningom tog mobilen över. Min kära hustru har ibland försökt övertyga mig om att jag borde skaffa en klocka som smycke men hon har hittills bara lyckats få mig att bära ett vackert italienskt läderarmband. När jag nu fick se de snygga klockorna från Daniel Wellington kände jag genast att hon har rätt, en sån skulle jag vilja ha. Supersnyggt!
  Favoriten är Classic Durham.

 37. Jag älskar modellen CLASSIC PETITE | 32MM
  MELROSE med vit bakgrund. För 3-4 år sedan gick jag in på en Daniel Wellington butik för att köpa en klocka som jag kikat på länge, men snål som jag är så gick jag ut därifrån tomhänt. Nu har jag tagit studenten och har andra prioriteringar vad jag måste lägga mina pengar på. Jag skulle därför bli överlycklig om jag skulle få en tidig julklapp med en fin och stilren klocka i.

  Kram Wilma

 38. Då jag varit arbetslös några år skulle det vara mycket trevligt att vinna. En julklapp till mig själv under granen ser jag fram emot. En Classic petite melrose med svart urtavla skulle passa mig perfekt.

 39. Jag skulle jätte gärna vilja vinna en CLASSIC GLASGOW i silver eftersom armbandet är i blått och vitt, Finlands färger. Finland firar ju sina 100 år om 3 dagar och jag är en av dina finlandsvenska följare.

 40. CLASSIC PETITE | 32MM
  BONDI

  Har inte haft klocka på mig sedan jag gick i skolan, för många många år sedan. Närmare bestämt var det 2010 jag tog examen. Efter det ersattes klockan av mobiltelefonen. Men jag har mer och mer börjar sakna en klocka som ovan fungerar som smycke. Vill använda mobilen mindre och det är inte alltid det finns ett kyrktorn i närheten annars fastnar jag så lätt i att kolla mailen och instagram samtidigt som jag egentligen bara ville veta vad klockan var.

  Den här är en riktig skönhet som passar in på min stil

 41. Jag önskar vinna en Classic Winchester då den skulle passa mig mycket bra. Bor mestadels i ett annat land med mycket hög luftfuktighet och min andra klocka har möglat pga av mycket regn och fukt. Så en klocka under granen till mig själv ser jag fram emot. Då jag reser tillbaka efter jul.

 42. En Classic Petite Sterling 28 White vill jag vinna,
  så att jag till nästa termins föreläsningar i tid kan hinna.
  För mobilen laddas ur titt som tätt,
  så att hålla tiden är inte alltid så lätt.
  Och med sin design så tidlös och fin,
  kommer den dagligen smycka armen min ✨

 43. Önskar en Classic petit melrose som jag tycker är otroligt fin och vacker färg. Älskar överhuvudtaget stilen på klockorna. Eleganta i sin enkelhet. Behövs inte säga mer

 44. Jag har gått och sneglat på dw-klockorna väldigt länge eftersom de är så otroligt fina, men har samtidigt känt att jag inte har haft råd. Därför skulle jag bli väldigt glad för en classic petite melrose med vit urtavla.

 45. Åhh en classic petit sterling hade varit perfekt. Har önskat den flera gånger men ännu inte varit tillräckligt snäll…
  En tidig julklapp i år borde jag vara värd ❤

 46. Åh! Älskar Classic Black Bristol!
  Har inte direkt råd att unna mig en sån fin klocka när jag prioriterat att vara hemma heltid med mitt barn i 1,5 år (utan föräldrapenning första året) och samtidigt som jag dessutom betalat stora summor på min drömutbildning för att följa mitt hjärta till att bli kost- och hälsocoach <3

 47. En Classic petit Melrose i roséuld med svart urtavla har jag sneglat på sedan en tid tillbaka sedan jag föll för just den. Modellen passar både för vardag och festligare middagar, jag hade verkligen behövt en klocka då jag önskar lägga ifrån mig mobiltelefonen mer då det är den som fungerar som min klocka i nuläget. Daniel Wellington- klockan är även lika fin som ett smycke vilket gör att jag även hade känt mig extra fin i den och att den hade förgyllt vardagen.

 48. En Classic Petite 32 mm Melrose skulle jag vilja vinna <3 Varför? Den fyller inte bara sin funktion som klockur utan den ger även något mycket mer – en känsla av något. Elegans, skönhet och beundran. Jag vill vinna för att klä mig i en ny känsla. <3

  Tack för en inspirerande blogg! Kram

 49. En Classic petite Melrose med vit tavla. Den enda klockan jag ägt i mitt liv var en Spice Girls klocka när jag gick i 2:a klass! Känns som det är dags för en andra och mer vuxen
  😉

 50. Jag skulle vilja vinna Classic Black Durham till min man. Han älskar klockor och det är alltid han som ger mig fina presenter, så det skulle kännas fint att ge något lyxigt tillbaka till honom som jag vet att han skulle uppskatta.

 51. Hej och tack för en kanonbra hemsida som underlättar mitt liv med svår IBS. Jag skulle vilka vinna en CLASSIC PETITE | 32MM
  ASHFIELD. Sedan ja köpte en lägenhet i mars har jag behövt
  Spara varandra krona på lönen till kontantinsatsen för lägenheten jag får 1 augusti 2018. Att unna sig har därför inte bRit prio 1 och sedan i somras har jag inte ena haft en fungerande klocka. Att vinna en superläcker klocka skulle både göra mig fantastiskt glad, motiverad att fortsätta spara och göra att jag kommer o tid! T

 52. Min tonårsdotter skulle bli överlycklig om hon fick en Classic petit bondi i rosé (32mm)
  Det skulle vara den bästa julklappen jag kan tänka mig! ❤️

 53. Classic Petit Sterling
  Hej! Så mycket tips och råd jag läst och följt på din sida under åren jag kikat på din blogg, superbra! Du är verkligen inne på rätt spår mot en mer hälsosam och medveten närvaro, keep going! Försöker lägga tiden åt sidan egentligen, eller i alla fall så ofta det går, vi är så otroligt styrda av den och blir därmed lite begränsade! Men i vårt samhälle behöver vi den också, naturligtvis! Ser klocka som en snygg accessoar, som ett smycke, och skulle gärna bära denna lilla fina, för att känna mig riktigt snygg! Idag äger jag faktiskt ingen klocka, la av den ‘vanan’ när jag utbildade mig inom vården, för ganska många år sedan… kanske dags att ta tillbaka den! Mvh Pia Bodin, undersköterska

 54. Classic petit Bristol 28mm. En klocka inte bara för att den är bra, utan den är även väldigt snygg att ha. Att kunna hålla tiden med ett ur på armen, det skulle göra inte bara mig lugnare, utan även den kära tarmen 🙂

 55. Jag skulle vilja ha Classic Melrose Petit i roséguld, p.g.a. två orsaker. 1. Sen är drömmigt fin! 2. Delar redan en DW-klocka tillsammans med min sambo som vi brukar slåss om varje morgon. Så det skulle verkligen sitta fint med en alldeles egen!

 56. Jag vill vinna en Classic Petite Bristol med urtavla i svart/guld. Jag tycker det är såååå snyggt med klockor, men då det kostar en del är det inget man unnar sig i vardagen. Kag vill vinna just denna model eftersom den är snygg och klassisk, men med en twist! Dessutom skiljer sig mycket från min nuvarande klocka med vit urtavla och länkarmband i rosé 🙂

 57. Oh, jag vill så gärna vinna en Classic petit sterling. Jag rusar som en tok mellan möten men med en vacker klocka på armen blir jag ändå glad varje gång jag ser hur sen jag är…

 58. Classic black Bristol, vill jag vinna till min älskade bästastebästevän Therese. Hon har haft ett tufft år och förtjänar att få någonting riktigt fint i julklapp. Hade jag inte varit student så hade jag köpt den åt henne omgående!

  God jul!

 59. Wow! Det var en mycket generös tävling.
  Jag har världens smalaste handleder (som ett lågstadiebarns ) och har aldrig känt mig fin i klockor då dem oftast, alltid sett så stora ut på mig. Att kunna bära upp en snygg design klocka har aldrig varit ett alternativ, har köpt billiga, barnklockor som man halvgömt under tröjarmen. För några veckor sedan upptäckte jag (kanske haft det ett tag? Hänger knappt med i design-mode svängarna )att DW (äntliiiuuuugen!) designat en mindre modell,en modell som jag skulle kunna känna mig faktiskt stolt och fin i. Om jag fick drömma skulle CLASSIC PETITE | 28MM
  BRISTOL vara en design to die for.

  Tack för att jag får vara vara med

 60. Åh! Jag vill gärna vinna classic petite cornwall 28. Jag vill vinna bara för att klockorna är så himla snygga och för att jag inte har en armbandsklocka. Hoppas, hoppas!!!! 🙂

 61. Jag skulle så gärna vilja vinna en “Classic Bristol” till min sambo! Han har pratat om en klocka och tycker DW;s är supersnygga. Efter en tuff skada och sjukskrivning detta året, vad vore inte roligare att få överraska honom med just en sådan han vill ha i julklapp? ❤️

 62. Om jag skulle vinna skulle jag ge den åt min mamma, Annika. Hon förtjänar det bästa. Hon är den finaste kämpen jag känner! Trots allt skit som hon utsatts för tänker hon alltid på alla andra och sätter dem i första rum. Jag kan bara beundra hennes kärlek och styrka. Vore så roligt att få överraska henne med en designklocka, classic petite 28 mm då det är något som skulle göra henne otroligt glad.

  Hälsningar Mikael Olofsson

 63. Skulle vilja vinna en Classic Petite Melrose, 28mm med vit urtavla, som en present till mig själv för att jag fick en ny tjänst på jobbet precis. Detta var ett av mina största mål under 2017 🙂

 64. Classic petit Sterling är min favorit. Jag använder aldrig smycken förutom klocka. Denna klockan passar perfekt som smycke och accessoar i all sin enkelhet.

 65. Jag vill vinna denna: https://www.danielwellington.com/se/dw-watch-women-classic-petite-melrose-rose-gold-black
  CLASSIC PETITE | 32MM MELROS eftersom jag ÄLSKAR stora klockor!!!
  Denna skulle vara som ett snyggt smycke, jag som alltid klär mig i svart typ…
  Har ingen klocka alls just nu, bara min fitbit, men den är ju inte så kol till fest
  eller när man vill vara fin av annan anledning.. 😉 Har dessutom aldrig ägt
  någon klocka med svart urtavla och denna är ju så himla läcker!!!

 66. Hallå! Jag skulle sååå gärna vilja vinna den klocka som heter CLASSIC | 36MM BRISTOL. Jag har länge velat unna mig en klocka från DW men tyvärr har det aldrig blivit av då mina pengar blivit prioriterat på andra saker.. Därför tycker jag att detta skulle bli en sån fin julklapp till mig själv (och även till mina vänner då jag inte är den bästa pä att komma i tid alla gånger )

 67. Classic black SHEFFIELD hade jag velat vinna åt min pojkvän. Vad köper man till en kille som har ALLT och som dessutom köper det han behöver SJÄLV? En klocka vore det perfekta! Dessutom har jag en liknande modell från DW så vi hade matchat varandra supersnyggt! 😉

 68. Classic petite melrose Hade jag gärna velat vinna som en julklapp till min underbara mamma som alltid ställer upp för mig & min dotter!

 69. Classic Petite Melrose, 28mm med vit urtavla Hade jag velat vinna till min svärmor. Eftersom hon så många gånger ställer upp för min & min sambos dotter!

 70. Classic Durham hade jag valt!! Den är då fin och är verkligen klockren min stil! Jag har i många år önskat mig en Daniel Wellington-klocka i julklapp men utan att ha haft lyckan att få någon i gåva. Skulle bli superglad om jag vann min favoritmodell i denna tävling, det är en klocka som garanterat skulle bli använd och uppskattad av mig!
  Tack för en otroligt välskriven inspirerande blogg också! Kram

 71. Vi har alla lika mycket tid som ska prioriteras. Ibland är det lätt och ibland ä det svårare. Oftast kör det ju ihop sig och tiden rinner iväg …
  Med en CLASSIC PETITE | 28MM ASHFIELD kan det ju i alla fall bli lite roligare att hålla koll på tiden

  Kram och glad första advent!
  Anna

 72. Den där lätta panikkänslan inför varje jul när man inte vet vad man skall önska sig, ej heller ge bort. I år är det min bror som förtjänar något extra, som haft ett tufft år med en bruten arm och andra skador… Han älskar klockor och jag tror verkligen att en Daniel Wellington (Classic Black Cornwall 40) skulle passa honom perfekt!

  God Jul! Och tack för en superinspirerande blogg!

 73. CLASSIC BLACK | 40MM READING – färg guld.

  Vid dåliga presenter är min fru tyvärr van
  hon fick en skruvdragare förra födelsedan’.
  Hon log krystat och låtsades vara nöjd,
  för mig var presenten såklart en fröjd.
  Men jag tänkte bara på vad jag ville ha
  inte på vad hon skulle tycka var bra.
  Försöker nu göra hennes jul så speciell jag bara kan
  därför hade det varit oerhört kul om jag DW-klockan vann.
  Prislappen är egentligen för stor så det är bara att glömma,
  fast nu när jag är här inne på Din sida vågar jag drömma.

  Tänk – under granen – ett stort, rött paket som glittrar lite grann
  – så skulle jag nämligen slå in klockan om jag bara vann…
  Föreställ er hur hon öppnar det och chockas av glädjeyra,
  hur hon sen blir kall och frågar ”Men HUR har vi råd? De är ju så dyra.”
  Och jag svarar: ”Det var Cecilia Folkesson som tyckte du den skulle ha,
  hon ville hjälpa mig att göra din jul helt fantastiskt bra!”

 74. Har så många gånger varit på väg att köpa en dw, men är helt enkelt för snål. Då kan en passa på att tävla om skönheten ist.
  En Classic Bristol 36 mm står högst upp på min önskelista

 75. En Classic Durham.

  Jag slutade med klocka för flera år sedan till förmån för mobiltelefonen, men kommer på mig själv att sakna klockan på handleden. Dessutom borde jag bli bättre på att lägga undan mobilen – med en klocka på armen behöver jag inte längre skylla på att jag MÅSTE ha mobilen på mig av anledningen att jag “vill ha koll på tiden”.

 76. Classic black Cornwall skulle jag önska mig så jag hade gett den till min tonårige son som önskar sig en fin klocka

 77. Min önskan är att få vinna en Classic petit durham. Med två småbarn och en stressig vardag behöver jag ha bättre koll på tiden, med Daniel Wellington håller man även koll på stilen! 🙂 #danielwellington

 78. Denna är för mig som klippt och skuret,då jag aldrig kan passa uret!

  Många ursäkter de brukar få,men med denna har jag inget att skylla på!

  – för att strukturera upp tiden inför jul- påbörjat att leva efter paleo kost inspirerat av denna fantastiska blogg. Och ett litet delmål har varit en Daniel Wellington klocka för att motstå alla onödiga frestelser runt jul..,
  Suktar efter : https://www.safira.se/klockor/damklockor/daniel-wellington-classic-petite-melrose-rose-white-32-mm

 79. Classic Petite bondi 32mm. Det här är nog min enda chans att kunna ge min dotter en DW-klocka som hon önskar sig. Som ensam mamma blir det inga extravaganta julklappar varesig åt barnen eller sig själv. Bara vi får lite julmat på bordet och några klappar så är vi nöjda men visst önskar jag att jag skulle få ge Tindra en DW-klocka. Vi håller en tumme.

 80. Jag skulle vilja ge den till min fina dotter Lejla, hon skulle vilja ha en Daniel Wellington petite sterling dam klocka silver.

 81. Jag behöver en klocka för att Vi får inte använda våra mobiler i skolan så ett bra sätt att hålla koll på tiden är att ha en klocka. Den klockan jag skulle vilja ha är ”classic petite melrose” med vit bakrund!

 82. CLASSIC PETITE | 28MM
  STERLING + CLASSIC CUFF S (svart bakgrund). För att minska mobiltittandet! Plus den är SNYGG!

 83. CLASSIC PETITE 28mm SHEFFIELD vore perfekt så slipper jag all jäkt. Vore nämligen toppen till min dotter i jul ja det vore superkul

 84. Jag önskar mig en classic petite durham i ljusbrun färg. Vansinnigt fin! Efter år av att sätta mig själv i sista hand, före familj, vänner och jobb, känner jag att lite materiell lycka på armen skulle vara fint. Jag arbetar i sjukvården och känner att det har blivit viktigt för mig, som i vanliga fall klär mig i misspassande arbetskläder och inte får ha smycken, att få vara mig själv och känna mig lite fin när jag inte är på jobbet. Dessutom vore det ju kalas att slippa ha mobilen med sig för att hålla rätt på tiden.

 85. En Classic Bristol skulle min kära ha! För att han så länge velat ha en klocka men vi helt enkelt inte har råd med sånt just nu. Hus, barn och liv går liksom alltid före… så tråkigt så han är så värd det!

 86. Jag hade velat vinna en Classic Petite Ashfield. Som många andra är jag mobilberoende och kollar även tiden på mobilen. Jag tror absolut att en klocka runt handleden skulle vara ett bra förstasteg i avgiftningen…

 87. Jag gillar verkligen BONDI i guldfärg. Jag har nyss köpt en sterling o jag älskar den. Alla deras klockor är helt underbara!

 88. Jag skulle mer än gärna vilja vinna en Classic black Reading 40 mm i silver till min man! Vi väntar vilken dag som helst vårat första barn, därför har allt som heter jul och julklappar kommit lite i skymundan om man säger så 🙂 Han skulle bli så glad över att få en klocka, och jag skulle så gärna vilja ge en till honom som tack för att han ställt upp så otroligt mycket under de senaste 9 månaderna (och vet att han kommer vara ett ovärderligt stöd till mig under förlossningen)!

 89. Hej! Jag skulle hemskt gärna vinna en CLASSIC ST MAWES 36MM, Rose gold. Jag är en sån som vägrar kolla vad klockan är på telefonen. Men nu har mitt armbandsur gått sönder! Tänk att finna en DW-klocka under granen…!!!
  PS! Superbra sida, filosofi o recept!

 90. En Classic black Mawes skulle jag vilja ge min man som en symbol för att varje dag innebär en möjlighet att starta om på nytt. Han har haft en tuff höst och i mängden av möten, resor och måsten tappat uppfattningen om tid och rum. Till skillnad från mobilen som erbjuder en mängd digitala verktyg är en klocka just bara en klocka. Jag tror att när livet blir lite för mycket är det värdet av det enkla vi behöver hitta tillbaka till.

 91. Allt ståhej och måsten som ska hinnas med och mer där till, står aldrig tiden still. Tidsoptimist man är så kan man åtminstone med en Classic Petite Sterling 32mm komma inrusande på ståhej med stil!

 92. Önskar vinna en Classic Sheffield 36 mm, för att jag aldrig ägt en klocka men önskat mig en från Daniel Wellington i ett par år så stilrena och snygga!

 93. Har alltid viljat ha en Daniel Wellington woman classic Petite Melrose Rose Black
  Den är så fin o elagant..
  Hoppas jag vinner en
  Kram Till dig fina ❤️

 94. Jag skulle vilja vinna
  Classic Petite Melrose 28 mm (vit) + Classic Cuff roséguld
  Jag har aldrig haft en så snygg klocka och önskar mig inget annat än att vinna just denna skönhet!!

 95. Vill vinna en Classic Durham. Som komplement till min klocka i silver och svart. Skulle passa fint till vigselringen och en mer avslappnad stil.
  Fridfull jul!

 96. Jag skulle önska mig en Classic Durham Guldfärg 36mm DW00100035
  Har redan en DW klocka oxh är väldigt nöjd. Skulle rekommendera sådant klocka till alla.

 97. Om turen föll på mig skulle jag hemskt gärna se en Classic Petite Sterlig 28mm White under granen. Klassiskt och tidlöst!

 98. Min fru vill så gärna ha en Classic Melrose Petit i roséguld, och jag skulle gärna ge henne en sådan i julklapp! Då kunde vi matcha. 😉

 99. Wow en Classic black York vore drömmen och Cecilia som håller alla kär ger mig nu chansen här att snabbt som en raket bli stjärnlik med sitt schyssta Daniel Wellingtonklockpaket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close