”kokosnötsskålar”
Julkalendern cecilia folkesson friggs

Julkalendern cecilia folkesson lucka 2

– Presenteras i samarbete med Friggs –

 


Tävlingen är avslutad och vinnarna blev Helena, Resfredag och Maria. Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor.
Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


I dagens lucka har tre tävlande chans att vinna varsin låda med utvalda produkter från Friggs till ett värde av 500:-/st.  Dessa lådor innehåller bland annat Friggs ekologiska teer, ekologiska majskakor i massa spännande smaker och även en hel del kosttillskott!

 

Såhär är du med och tävlar:

Vilken är du favoritprodukt från Frigg och varför?
Skriv ditt bidrag i kommentarerna nedan så är du med och tävlar om dagens lucka. Tävlingen avslutas ikväll (2:e december) klockan 21:00 och vinnaren presenteras i detta inlägg.

Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka!

Lycka till!

 

Total
15
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

77 kommentarer

 1. Jag älskar Friggs teer, speciellt “citron och ingefära” som är perfekt vid förkylning. Jag gillar det faktum att de har ett väldigt stort utbud av örtteer, gröna teer och rooibos då det är dessa typer av teer som jag dricker mest och föredrar. Jag gillar verkligen att stå framför tehyllan i affären med möjligheten att kunna välja mellan så många bra smaker och teer.

  1. Min allra största favorit är Friggs kvällsro the som jag druckit varje kväll i flera år lägger i en klick kokosolja ibland.
   även min 11 åring frågar efter en kopp kvällsro titt som tätt.
   ultimata kvälls rutinen som slappnar av kropp o själ.

 2. Varför jag tycker så mycket om deras bar är för att det är en djungel av sockerbars i affärerna. Såvida man inte har nära till en hälsokostaffär, vill säga. Friggs finns i de första välsorterade affärerna och därför har den blivit en favorit på språng!

 3. Min favorit är citronteet. Ser att det finns massor med spännande smakkombinationer som jag är nyfiken på!

 4. Min favorit från Friggs är teet Kvällsro. Dricker det gärna på kvällen till ett frökex med jordnötssmör, skivad banan och kanel. Mums!

 5. Min favorit är deras fröknäcke som är det en glutenfria bröd jag hittat som inte innehåller socker. Tummen upp för det!!!

 6. Min favoritprodukt från Friggs är utan tvekan de ekologiska majskakorna med parmesan. Väldigt gott som fredagsmys för både vuxna och barn ☺️

 7. Min favorit är riskakorna, ett snabbt mellanmål eller när kvällssuget sätter in. Snabbt och lätt utan onödigt socker.

 8. Älskar Majskakorna! Så goda, så lagom! Med smör och ost eller jordnötssmör. Mums!! Äter lätt ett halvt paket rakt av

 9. Tack vare Friggs ekologiska majskskor är det lätt att göra hälsosamma val, och jag slipper lida kval. På hemsidan finns spännande recept på frukost och mellanmål, klart värt tummen upp och en matcha-te-skål!

 10. Jag och hela min familj älskar friggs produkter, majskakor, riskakor ALLT!
  Att vinna detta vore drömmen för min Olle som är 3 år (och för mej ) vi håller tummarna!!

 11. Min första te-upplevelse är faktiskt ett Friggs-te – kvällsro. Min storasyster bor långt ifrån och har gjort så sedan jag var barn så att umgås med henne har varit viktigt. Hon är och har alltid varit en stor tedrickare medan jag bara hållit mig till kaffe – fram till en kväll hos henne med varsin temugg kvällsro. Numer är jag inbiten temänniska jag med.

  Ha en fin lördag allihop!

 12. Jag undrar ibland vad jag hade för liv innan jag upptäckte Friggs majskakor, jag måste haft det jäkligt tråkigt för nu är det mitt bästa mellanmål varje dag!

 13. Att välja hälsosamma val är så mycket enklare med friggs majskakor. Frukost, mellanmål eller att ta en på kvällen är guld för att stilla sug. Att vinna detta pris hade vart guld för mig som student som alltid söker de mest hälsosamma livsmedel!

 14. Då jag lider av sömnproblem sedan många år tillbaka men gärna kopplar av med en kopp te på kvällen älskar jag Friggs koffeinfria teer! Tack vare dessa kan jag njuta av min kvällsritual utan risk att det påverkar min natt negativt. Snarare tvärtom då man kommer ned i varv av örterna och värmen 🙂 favoriten är pepparmynta!

 15. Jag ÄLSKAR majskakorna! Perfekta till fikat! Jag kan inte sluta äta dom när jag börjat. Så en förpackning majskakor räcker inte långt i detta huset!

 16. God morgon! Mina favoriter är Friggs knäcke. Jag älskar plockmat men med en mage som är känslig mot gluten, så är de här perfekta istället för andra kex. De går hem hos hela familjen och att de är packade i mindre portionspåsar gör att barnen lätt kan ta med dem i väskan som ett litet mellanmål tillsammans med en frukt.
  /Helena

 17. Majskakor! Världens bästa produkt helt klart. Passar stora som små. Mina barn hade kunnat leva på dom om de fick. (Och jag också…hehe)

 18. Efter att ha bjudit 4-åriga systerdottern på majskakorna med chiafrön och havssalt, så har hon “tvingat” både sin mamma och mormor att köpa hem dem. Och jag vågar inte annat än att ha dem hemma när hon kommer på besök. Så just den produkten är vår absolut gemensamma favorit!

 19. Jag älskar Friggs majskakor med chia & havssalt!! Här hemma så går det minst 3 paket i veckan då hela min familj tycker om majskakorna. Eftersom jag är glutenintolerant så är det ett perfekt utbyte mot bröd för mig. En majskaka med ägg är perfekt till mellisen och majskakor med jordnötssmör och dadlar är det perfekta lördagsgodiset i mina ögon!!

 20. Friggs glutenfria knäcke med chia och vallmofrö är en favorit som alltid brukar finnas till hands på jobbet när nåt litet snacks behövs.

 21. Min favoritprodukt från Friggs är deras blåbärste! Dels för att det är det godaste blåbärste jag smakat men idag också av nostalgiska skäl då det har funnits i många år, jag förknippar det starkt med min och min sambos första lägenhet Enda nackdelen är att det inte är ekologiskt (önskemål till Friggs!).

 22. Alla ftiggs riskakor men havsalt är ett snäpp godare o har man då mandelsmör på… perfekt nattmat på jobb…..

 23. Friggs majskakor med havssalt! Perfekta när hungern smyger sig på, som mellanmål och BÄST i väntan på maten efter ett långt träningspass. Supergott med så väl honung som ost.

 24. Jag gillar deras knäcke, speciellt tomat & sesamfrö. Jag mår så mycket bättre av glutenfritt bröd. På eftermiddagen när jag kommit hem från jobbet, sätter jag mej med en kopp kaffe, en knäcke med smör o ost o läser allers Det är livskvalité

 25. Friggs majskakor med chia och havssalt!!! Har en speciell relation till dessa då det knaprades en hel del när jag väntade lillebror i familjen. De är ju så goda!

 26. Här hemma gillar vi Friggs majskakor. Min son älskar de som smakar ost! Jag tycker om chiafrön och havssalt. Vi äter det varje vecka

 27. Jag sällar mig till skaran som hyllar majskakorna med chia och havssalt! Lite smör på och det är godare än chips! Perfekt när jag behöver något snabbt och enkelt för att hålla mig glad fram till middagen.

 28. Även om majskakor absolut är en favorit måste jag ge cred till Friggs te Kvällsro som nattat mig många kvällar.

 29. Jag bara älskar Friggs te Immun. Det är frisk med ingefära och gott med apelsinsmaken. Kombinationen känns bra smakmässigt. Att det sedan är koffeinfritt gör det ju extra bra att dricka på kvällen ☕️

 30. Min favorit är riskakorna på bilden, tycker att dom går finfint att äta precis som dom är och även variera pålägg i oändlighet!

 31. Älskar chiaför och havssalt riskakorna du har på bilden där uppe- kan äta det till frukost -mellanmål eller till kvällsmat . Perfekt att ha med sig på språng också 😀

 32. Friggs ekologiska lakritste är min favorit och även dotterns. Smakar milt, gott med härlig lakritsnot. Används alltid när vi gör Afternoon Tea

 33. Eh, JA! Är helt besatt av riskakorna på bilden, chiafrön & havssalt. Kan lätt smälla i mig ett helt paket (!), men äter dem helst med ett lager grön Bregott. När maken köper chips, köper jag istället ett paket riskakor. Bästa uppfinningen ever att gå från tjocka till tunna riskakor, heja Friggs!

 34. Majskakorna med chiafrön o havssalt är en riktig hit. Måste alltid ha minst ett paket i skafferiet mitt. Köper egentligen till barnen som nyttig kaka. Men råkar alltid äta upp innan de hinner smaka.

 35. Älskar Frigg’s mynta och nässelte! Längtar tills jag får lägga vantarna på Frigg’s kakao-och ärtprotein, undrar om det tar förstaplatsen från mynta och nässelteet?… 🙂
  Kram

 36. Då jag till och från lider av insomnia är Friggs gröna örtte med citron och ingefära den bästa medicin som finns!

 37. Hej! Min absoluta favorit produkt från Friggs är: Superfrukt Rooiboste Blåbär & Acai! Att jag väljer den beror på att den är nyttig, koffeinfri och att alla gäster brukar gilla den!
  Trevlig första advent!

 38. Absolut precis den som finns på bilden! Majskakorna med chia & havssalt är fantatiska, de andra smakerna också bra men inte lika bra!

 39. I vår familj älskar vi Friggs fyrkantiga ekologiska majskakor, särskilt med jordnötssmör på, för det tar oss i minnet tillbaka till vår fantastiska USA-resa för ett par år sen, då vi åt just det.

 40. Blåbärste är både min och dotterns favorit. Känns bättre att ge henne rooibos än vanligt svart.
  Efter att ha läst kommentarerna blev jag sugen på att testa kvällsro också

 41. Friggs grönt te energi har varit mitt absoluta favoritte i flera år men nu på senaste har jag börjat älska friggs grönt te med citron och ingefära! 🙂

 42. Friggs har jättemånga bra och goda produkter, men min absoluta favorit är deras te mynta och nässlor! Dricker det varje kväll när barnen har somnat och det hjälper mig att varva ner och koppla av

 43. Jag har inte provat så mycket Friggs -än ☺️ Så det låter som att det är dags nu!
  Jag har iaf börjat använda deras vegetariska proteinpulver efter träning. Sååå mycket bättre än andra proteinpulver med en massa sötning o tillsatser. Smakar dessutom riktigt bra!

 44. Deras majskakor! Med en liten 1,5åring som vägrar att äta det mesta är det alltid skönt att ha dessa kakor som backup när man vill att han ska få i sig något iaf! gott, ekologist och nyttigt!

 45. Jag har flera favoriter från Friggs och framförallt deras teer. Får jag bara välja en produkt så säger jag deras te med mynta och nässlor. Love it!

 46. Friggs produkter gör alltid succé,
  i mitt skafferi finns både deras knäcke och te.
  Men favoriten är nog riskakan som är naturell,
  den äter jag nästan varenda kväll.

 47. Majskakor – ekologiska och med bara salt! Så goda som mellis eller bryt i små bitar och ge till barnen som ”chips”. Alla i familjen älskar dem!

 48. För mig är det att bara välja en produkt då jag har några som är ständiga stapelvaror i mitt hem:
  – Majskakorna med chiafrö och havssalt: älskar dessa då de är min perfekta “inte helt mätt efter middagen/sugen på popcorn/vill ha något gott som är salt”-lösning.

  – Glutenfria knäckebröd med sesam och linfrö: äter varje frukost. Alltid. Är glutenintolerant och tycker de flesta av de bröd en kan köpa färdiga är ganska… sämst… för att vara ärlig. Dessa knäcken från Friggs är dock asnajs och det är jag evigt tacksam för!

  – Majskakor doppade i mörk choklad med havssalt: Älskar majskakor. Älskar mörk choklad. Älskar det ännu mer när det toppas med lite salt. Letade igenom drygt 15 (obs skojar ej) matbutiker efter dessa när jag hade prövat dem en gång och sen inte lyckades hitta dem igen. Nu har min närmsta ICA dock tagit in dem så jag är LYCKLIG men ändå. De är magiska<3

 49. Personligen är jag mest förtjust i Friggs teer. Min åttaåriga brorsdotter har däremot majskakorna som favorit. Hon är så pass glad i dem att hon till och med har skrivit upp dem på sin önskelista = ) Tänk att få ge henne Friggslådan i julklapp!

 50. Majskakorna! Med havssalt och chiafrön, så goda med perfekt sälta och krisp! Älskar att äta dem bara som de är (smakar ju popcorn), med jordnötssmör (och sylt om jag vill lyxa till det extra, peanut butter & jelly liksom) eller med mosad avokado eller hummus 🙂 lätt att variera och så himla goda!

 51. Jag gillar deras fröknäcke och brukar köpa hem dem. Dom är goda och innehåller inte socker eller gluten, kan det bli mycket bättre.

 52. Jag älskar alla de naturella majskakorna, en god färskost, en bra skinka och en skiva frukt på passar när som. Jag har alltid majskakor med mörk choklad med mig när jag åker iväg, bästa fikabrödet enligt mig!❤️

 53. Hej Cecilia!
  Min favoritprodukt från Frigg är deras teer. I sortimentet av teer kan jag hitta min kopp te som passar från morgon till kväll. 🙂

 54. Den enda produkt jag smakat från dem är riskakorna från bilden ovan, JAG ÄÄÄÄÄLSKAR DEM. Spännande att riskakorna är smalare än traditionella och är nästan farligt goda! Förutom storleken gillar jag smaken, de är klassiska och samtidigt väldigt mycket mer än bara majs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close