”kokosnötsskålar”
borås tidning hamburgetävling

Är det okej att tävla i att äta så många hamburgare man kan på så kort tid som möjligt? När jag gick runt på Auschwitz i förrgår fick jag denna fråga från en reporter på Borås Tidning. Att befinna sig på ett sådant ställe med så mycket intryck och bilder på svältande människor i misär speglade nog av sig lite på mina svar.

Det handlade om att tävla i att äta så många hamburgare så möjligt. Tydligen tävlingar som många restauranger anordnar. Ett sjukligt beteende tycker jag.

 

Vad tycker du? Skicka gärna en kommentar i detta inlägg!

…Eller är det bara jag som är lite “kränkt för att andra äter mycket” (En härlig kommentar från en av de manliga läsarna till artikeln.) 

 

Här kan du läsa hela artikeln:

borås tidning cecilia folkesson

 

FÖLJ MIG HÄR:

För inspiration, tips och recept, följ gärna på FacebookBloglovin’ eller Instagram

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*