”kokosnötsskålar”
helgen ur mobilen

Helgen började riktigt dåligt… Vi ska till Bali 4 veckor över jul och nyår och hade hittat det perfekta huset på Airbnb. Så bra att vi knappt trodde det kunde stämma. Och så var det. I fredags morse fick jag ett mail om att huset sålts och inte längre gick att hyra. Och med tanke på hur svårt vi hade att hitta hus när vi letade och bokade i augusti, och hur sjukt mycket till vi la ner vill jag inte ens tänka på förutsättningarna vi har nu.

Så största delen av denna helg har gått åt till att leta nya hus, hittills med noll resultat. Så tröttsamt!

Men lite annat hann vi med såklart!

 

helgen ur mobilen

Otis kom på att han inte cyklat på länge. Och det var några månader sen sist. Sagt och gjort, ut med cykel och hjälm. Otis hejade på med “jag är ju bäst på att cykla, faktiskt!” Hur sur han blev när han insåg att han glömt hur man gjorde… Otis skyllde på för mycket “sten och gegga”.

 

helgen ur mobilen

Så vi drog till en skatepool, och där satt det! 

 

helgen ur mobilen

Otis ville såklart fika. Och med tanke på att vi kör godisfritt fram till lucia (när vi ska till Bali hus-lösa) fick han bestämma. Som alltid….

 

helgen ur mobilen

Även om det enligt Otis är jobbigt att cykla på stenar och i gegga, är det rätt fantastiskt att vakna upp till detta!

 

Jamu med kanelTill alla er jamu-älskare: ett nytt recept kommer imorgon så håll utkik!

 

FÖLJ HÄR:

För inspiration, tips och recept, följ gärna på FacebookBloglovin’ eller Instagram

 

2 kommentarer

  1. Vi bokade 4 v Thailand med air Berlin som gått i konken allt har slutat med att troligen tar ethiad över vår flygning men vi vågar inte boka ngt så nu slutar det med att vi landar i bkk med inget bokat mer än 2 nätter då vi inte litar alls på att resan ens blir av resten tar vi på plats med 3 barn…. vågar ni åka till Bali obokat ? Eller måste man ha lite mer koll där!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*