Ekologiska-natpasar
prosecco rödbetspulver

Då var ännu en vecka över. Vår helg har innehållit allt från upprensning i trädgården till långpromenad i skogen på dryga milen, tacofredag med vänner, middag hos andra vänner och utomhuslunch. En väldigt bra mix!

Vi kör världens bästa taco-upplägg nu för tiden. Vi hets-städar huset, (vilket går supersnabbt pga 55 kvm) slänger ihop dubbelt så mycket tacos som vanligt och bjuder in en till familj. Fredagarna blir så mycket trevligare! Ingen som somnar framför teven, huset blir städat och man lär känna nya massa nya människor. En av fördelarna med att flytta till ett nytt ställe när man har barn.

 

Utelunch i oktober – ungefär lika varmt som i somras 🙂

 

Följ här!

Gillar du sidan? Följ mig gärna på Facebook, Bloglovin’ eller Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*