baka med avokado

Baka med avokado är en superbra idé. Avokado kan ersätta mejeriprodukter i vissa recept och gör inte bara bakverk nyttigare utan även krämigt goda! Vet inte om man ska kalla det vis fördel eller nackdel att det inte smakar avokado…

Avokado är även perfekt att blanda i smoothies och smoothiebowl. Jag brukar mixa i avokado i barnens bärsmoothies. Det blir lite samma effekt som med banan. Inte lika sött, men lika krämigt. Eftersom avokado innehåller bra fetter mättar dessa smoothies bättre än om man har i banan.

 

Baka med avokado – 4 recept

→ Chokladmousse med avokado och lakrits
→ Chokladkulor med avokado
→ Chokladbrownies med avokado
→ Nutella med avokado

 

 

 

vokado

Avokado – Därför är det så bra!

Nyttiga fetter som mättar bra
Innehåller massa bra näringsämnen
Rikt på fibrer och antioxidanter

 

Gillar du sidan? Följ den gärna på Facebook, Bloglovin’ eller Instagram

 

Total
41
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

2 kommentarer

  1. Hej ! Väldigt mumsiga recept ! Tummen upp för alla dina recept, och att dessa är hälsosamma. TACK ! Avokado är så härlig god och hälsosam och passar att användas till nästan allt ; ) Jag skulle bara önska att dina recept skulle kunna bara “skrivas” ut med skrivaren, skulle det vara möjligt ? Tack för det fina blogg som du har och är mycket inspirerande. Hälsning Paula <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close