Ekologiska-natpasar
glutenfria snickerskakor utan socker

Instagram är ett perfekt ställe att hitta massa inspiration. Jag brukar kolla både mat, träning och inredning. Och det finns så många inspirerande konton att följa! Har du några favoriter, skriv dem gärna i kommentarerna så kan jag samla ihop ett härligt instagraminspirations-inlägg till nästa vecka!

Och det är SÅ kul när ni lagar mina recept och taggar mig i era bilder!

 

Nyttigare Snickersrutor

Denna variant av snickersrutor har @heartfulloffood gjort. Tagga gärna #ceciliafolkesson så hittar jag era bilder enklare.

Originalrecept på mina nyttiga snickesrutor hittar du här.

nyttiga snickersrutor paleo
Nyttigare variant av snickers: Snickersbites! Mjölkfria och naturligt sötade.

 

Fler nyttiga recept på efterrätter och godis finns här

 

Gillar du sidan? Följ mig gärna på FacebookBloglovin’ eller Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*