”kokosnötsskålar”
naturliga intervaller cecilia folkesson

Ja, vart tog alla träningsinlägg vägen? Ni som följer mig vet säkert att jag haft drygt ett år med alldeles för mycket stress, dålig sömn och alldeles för lite tid. Att prioritera bort just träningen är något jag ångar att jag gjorde. För det är betydligt enklare att lägga det på hyllan än att komma igång igen. Jag har gjort några tappra försök, men aldrig hittat den där träningsglöden jag hade innan.

 

Träna utan hets

Nu ligger fokus på att komma ut en runda varje dag. Ingen hetsig musik i lurarna utan ljudböcker och poddar istället. Operationen gör det omöjligt att träna mer än det just nu, vilket känns rätt skönt faktiskt. Jag går mina promenader och snart är jag uppe i The magic 21. Så många gånger det ska ta för ett beteende att bli en vana.

 

Tidigare tränings-inlägg

Men för er som saknar träningsinläggen: jag har lagt till ett kategoriarkiv där man kan bläddra i alla kategorier. I mobilen finns den nästan längs ner på sidan, på datorn hittar du den i högerkolumnen. Scrolla nästan längst ner så hittar du “Träning”. Där finns massa bra tips på träningspass att köra både hemma, i skogen och på gymmet!

 

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*