”kokosnötsskålar”
veckans bästa cecilia folkesson

Ny vecka, nya möjligheter. Skoja! Ny vecka, nya fullspäckade scheman som ska passas. Mat som ska planeras och lagas. Och jympapåsar gånger jag vet inte hur många, ska packas.

Full fart igen helt enkelt!

 

Rutiner är tillbaks!

Jag som inte tycker om att planera och leva allt för inrutat borde väl avsky detta. Men just nu ser jag fram emot att återfå lite rutiner:
– Planera maten för hela veckan.
– Gå och lägga sig i tid. Ingen mobil i sovrummet förutom ljudbok.
– Skriva listor. Till allt. Vad ska barnen göra varje dag. Hur ser arbetsdagen ut. Osv.

Listor är SÅ bra. Speciellt i anteckningsböcker. När man skriver ner något så är det enklare att komma ihåg, och man får en bättre överblick över dagen och veckan. Köp ett gäng överstrykningspennor och börja kryssa allt som är gjort. Bästa känslan när listan krymper!!

 

Jobb och bakluckeloppis

Denna vecka drar jag igång med mitt vanliga schema igen. Jobb mellan 7:30 till 16 måndag till fredag. Massa nyheter ska läggas upp i webbshoppen, nya resor ska planeras, nya bloggen ska lanseras och nu på söndag (den 3:e september) kör vi en Bakluckeloppis på Hofsnäs. Så bor du nära Borås – Hyr en plats och kom!! Sms:a mig på 0762-209598 så sätter jag upp er på listan innan platserna tar slut 🙂

 

Stygnen ska bort!

På torsdag tar jag bort stygnen från min ärrkorrigering efter mina tre kejsarsnitt. Samtidigt som det känns skönt att det är gjort innebär det ju faktiskt inga fler bäbisar. Även om jag tycker det räcker gott och väl med 3 känns det lite ledsam att aldrig mer ha en bäbis med napp och blöja. Typiskt att Otis var så snabb och duktig med att sluta med detta…

 

Kostrådgivning

Väldigt roligt att kostrådgivningen är igång igen! Och Paleo / Mejerifritt är mer populärt än LCHF detta år. Väldigt kul att fler inser fördelarna med att äta mejerifritt, eller i alla fall dra ner på merjeriprodukterna. Du kan läsa mer om kostrådgivningen här.

 

KBT

På grund av min utbrändhet förra året har jag fått möjligheten att testa KBT, Kognitiv beteendeterapi. Jag har möten i mobilen ca 1 gång i veckan. Vi går igenom hur man ska minska stressen, undvika panikångest och hur man med ganska enkla knep kan få en mer harmonisk tillvaro. Jag älskar dessa timmar! Och även om jag vet att jag inte ska kolla mailen 700 gånger per dygn och jag är väl medveten om att andning med magen är superviktigt hjälper det mig när jag har någon att rapportera till varje vecka.

 

Följ mig gärna på Bloglovin’ eller Instagram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*