grön sallad med persilja

Jag älskar när man hittar storpack med storbladig persilja i matbutiken! Persilja är rik på både A-vitamin och C-vitamin och även järn. Persilja innehåller till exempel 5 gånger mer C-vitamin än spenat.

Testa även att pressa ner persilja i morgonjuicen eller gör en glutenfri tabbouleh med blomkål.

 

Persiljesallad med soltorkade tomater

1 stort knippe färsk storbladig persilja
Olivolja
Citron
Soltorkade tomater
Fetaost
Oliver
Salt & Peppar

Hacka persiljan, strimla soltorkade tomater och blanda ihop med smulad fetaost och oliver. Ringla över en god olivolja, pressa över citron och salta och peppra. 

 

Följ mig här:

För mer recept och inspiration, följ gärna på BloglovinFacebook och Instagram.

 

Total
111
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close