vitaprana frukostbowl

Lyxig frukostbowl med supernyttig topping från VitaPrana

av Cecilia Folkesson

– I samarbete med Bodystore.com –

 

Vad är lyxigare än en frukost som både är god och nyttig? En fördel med sommar och att ha semester är att man har mer tid för frukost. Vi brukar variera pannkakor, omeletter, äggröror, hemmagjord granola med frukost-bowls med massa bär, nötter och frön. Här kommer ett tips på en iskall frukost-bowl med grym topping!

 

Vitaprana

Vitapranas ekologiska livsmedel och kosttillskott är gjorda på naturliga ingredienser och fria från tillsatt socker och syntetiska sötningsmedel, färg- och smakämnen. De flesta livsmedel är även gluten- och laktosfria. Bra utbud med nära 70 olika produkter till hela familjen!
Du hittar VitaPrana här.

 

vitaprana frukostbowl

Ekologiska Gojibär
Gojibären innehåller massor av betakaroten, C-vitamin, E-vitamin och järn och en naturlig källa till protein och fibrer. Passar utmärkt i smoothies, müsli, som topping på gröt eller i bakverk. Ett grymt bra superbär!!
Ekologiska gojibär hittar du här

 

Ekologiska Hampafrön
Skalade hampafrön är rika på protein och nyttiga fetter, fibrer och mineraler. Hampafrön har en nötaktig smak och passar bra som topping i sallad, på smoothies, i grytor och bakning.
Ekologiska hampafrön hittar du här

  

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More