Ekologiska-natpasar
Nyttig dessert kladdkaka glutenfri paleo

Egentligen brukar recept på nyttig dessert komma upp varje fredagar och jag hade planerat att baka en chokladpaj på kokosmjölk (fri från gluten och mejerier och paleo-vänlig) tills i morgon. Men planerna blev ändrade och nu drar vi till Stockholm om nån timma! Sitter ni inne på några grymma Stockholmstips för barnen (och även oss så klart) får ni gärna skiva de i kommentarerna. Sist hann vi med Tekniska Muséet så det skippar vi denna gång. Funderar på Vasamuséet och nån skatepool eller liknande där det är kickbike-vänligt.

Tänker även äta massa grym mat och de som står högst upp på min lista just nu är Hälsocafet Mahalo och HawaiiPoke. Några andra bra tips? Borde jag byta ut dessa två mot några andra ställen? Tack!!

 

5 recept på nyttig dessert

Här kommer 5 tips på nyttiga och supergoda desserter och efterrätter. Alla paleo-vänliga och jordgubbstårtan är LCHF-vänlig. Där kan man byta ut den extremt lilla mängden agavesirap mot annan sötning om man vill.

Hoppas ni hittar något ni gillar!

 

https://ceciliafolkesson.se/2016/06/23/supersnabb-jorggubbstarta/

 


Gillar du sidan? Följ mig gärna på Bloglovin’ och Instagram

2 kommentarer

  1. Vad härligt med Stockholm! Jag måste tipsa om lekplatsen på Gotlandsgatan på Söder. En fantastisk gammaldags miljö inspirerad av Per Anders Fogelströms romansvit. Senast vi var uppe besökte vi även polismuseet vilket också var spännande! Ha en fin semester!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*