”kokosnötsskålar”
hälsokost

[Innehåller annonslänkar]

 

Medan andra samlar fina viner och parfymer samlar jag på hälsokost. Älskar att ha hyllorna fulla med nyttiga alternativ! Det blir roligare att laga mat och betydligt mycket enklare att ge ungarna ett snabbt och nyttigt mellanmål.

Nu för tiden hittar man det mesta i välsorterade matbutiker och nätet kryllar av butiker där man kan hitta det mesta. Vissa även med fri frakt!

 

hälsokosthälsokost

Mina hälsokost-favoriter på kökshyllan

Några favoriter jag alltid har hemma: Buljong utan konstiga tillsatser till köttfärssåsen, olika sorters örtte, kokosgrädde till smooties, bärpulver till rawbollar, glutenfria knäckebröd, rawbars till barnen, mjölkfri raw choklad perfekt som lördagsgodis, äppelcidervinäger till sallader och morgon-shots och kokosolja till bakverk.

Vilka är dina favoriter, och vilka har jag missat?!

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*