Ekologiska-natpasar
tights ellos

– Samarbete med Ellos –

 

Så fort man kommit in i träningen blir träningskläder helt plötsligt roligare än vanliga kläder. Speciellt träningstights! Och gymmet har äntligen börjar locka igen. Den senaste tiden har jag släpat mig själv dit, kört ett pass för att sen strunta i det pga absolut ingen motivation. Men med ett bra upplägg och rimligt mål är motivationen tillbaks! Och förhoppningsvis snart även musklerna…

Nuförtiden finns det så mycket snygga tights att man lätt kommer undan med att använda dem när man inte ens tränar. Perfekt!

 

Trött på svarta enfärgade träningstights?

Här är några av mina favoriter från Ellos
(Rabattkod på 20% hos ellos hittar du längre ner)

 tights ellos1//Reebok Performance Träningstights Y Elle Takeover   2//Kari Traa Träningstights Louise   3//Sense Of Karma Yogatights Boat Seamless Tights   4//Reebok Performance Träningstights D Garden Rebel   5//Casall Träningstights Marble 7/8 tights   6//Under Armour Träningstights HeatGear Armour Printed Legging

 

Använd koden 355403 för 20% rabatt hos Ellos. (Gäller nybeställningar, max en gång per kund och t.o.m. 2017-02-15. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Rabatten gäller ej vissa varumärken.)

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*