”kokosnötsskålar”
ekologiska barnkläder ellos

– I samarbete med Ellos – 

 

Nu är det så mycket lättare att hitta fina, ekologiska plagg till barnen. Och utbudet växer med vår efterfrågan! Det finns andra material som är miljösmarta val: hampa och bambu hoppas jag komma mer i framtiden. Hampa växer snabbare, mer och utan lika mycket bekämpningsmedel jämfört med bomull. Man tar vara på hela växten, behöver inte vattna lika mycket och kläderna håller längre. Medans vi väntar på att butikerna fylls på med ännu bättre alternativ, försök att välja ekologisk till barnen!

Dessa är mina ekologiska favoriter från ellos.se:

 

ekologiska barnkläder ellos1//Långärmad t-shirt, ekologisk bomull   2//Mönstrad sweatshirt, ekologisk bomull   3//Mjukisbyxa, ekologisk bomull   4//Mönstrad tunika, ekologisk bomull   5//Tights, ekologisk bomull   6//Weleda Ekologiskt Babykit

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*