”kokosnötsskålar”
julklappsspelet julklappar 50 kronor

[Innehåller annonslänkar]

Julklappsspelet kan väl ingen ha missat? Vi kör det varje år, både hemma och på jobbet och det blir alltid lika härligt hetsigt!

 

Regler Julklappsspelet

Det här behövs:
– 1 tärning
– Tidtagare
– Julklappar

Alla tar med sig bestämt antal julklappar. 2 st var till ett värde av 50 kronor styck brukar vara lagom.

Alla julklappar läggs väl synliga på bordet. Tärningen går runt i turordning, slår man en 1:a eller 6:a får man ta ett paket ur högen på bordet. Så fortsätter man tills alla julklappar är slut.

Nu börjar det hetsiga. Sätt ett larm på 10 minuter. (Låt ingen se tiden så blir det mer spännande.) Tärningen slås åter igen i turordning, vid 1:a eller 6:a får man ta en julklapp från valfri motståndare.

När tio minuter är över öppnas alla paket och man får behålla de klappar man fått. För lite mer julhets brukar vi köra ännu ett varv på 10 minuter. Samma regler gäller igen, fast nu vet man vilka av klapparna man vill ha och hetsen är ett faktum! Så kul, och någon blir alltid sur ; )

 

Julklappstips:

Här kommer 10 idéer på bra julklappar till julklappsspelet för runt 50-lappen:

julklappsspelet tips 50 kronor

1// Träredskap 3 delar – Miljömärkt   2// Den hemlige kocken  //3 Handtvål Brown Sugar – Ekologisk   //4 Ekologisk mörk choklad – Mint   //5 Handkräm Aloe Vera – Ekologisk   //6 Badskumt   //7 100% Naturlig och kompostbar tandborste – bambu   //8 Ekologiska naturliga örtpastiller   //9 Smoothieglas med surgör   //10 Ekologiskt örtte, 100% naturligt

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

5 kommentarer

  1. Här kör vi också ett julklappsspel, också hets. Bara ett paket MEN väl inslaget många lager med både papper och ordentlig tejp, gärna silvertejp och sedan gladpack. Gladpack är viktigt för om man slår in paketet som paket och sedan gladpack och tejp så blir det väldigt svårt att öppna. Paketet få den som får en 6:a och man får då börja öppna paketet tills någon annan får en 6:a då är det dennes tur att fortsätta öppnandet. Den som lyckas öppna och få ut innehållet har vunnit. Tyvärr så kan jag inte vara med på detta nu när jag har utmattningssyndrom, det blir alldeles för stressigt för mig. Jag går ut och träffar tomten när de övriga spelar. Kram

    1. Ja, det är jag. Men jag tycker de är ett bättre alternativ än de kemikaliska. Det finns såklart helt rena och naturliga produkter, men oftast i en helt annan prisklass. Har tipsat om den typen av produkter också 🙂 Tack för att du informerar 🙂

      Hälsningar Cecilia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*