”Julrecept-ebok”
Allt för Hälsan

Igår var jag och besökte Allt för Hälsan. En livsstilsmässa inom hälsa. Allt för Hälsan, Acadermia (Skönhetsmässan) och Fittnessfestivalen går samtidigt i tre olika hallar på Stockholmsmässan, så det finns massa inspiration att hitta på ett och samma ställe.

Och det fanns verkligen massvis med inspiration. En mängs nyheter och såklart även de som har hängt med ett tag. Olika hälsojuicer fanns det gott om. Vissa bättre än ändra. Massvis med nötter, fröer och färdiga blandningar. Och en uppsjö av hälsosamma alternativa produkter till mjöl och mjölkmaten. Kul kul!

 

 

allt för hälsan go for life allt för hälsan go wildSvenska superbär och blad syns mer och mer och även lokalt producerat är något många satsar på.

 

allt för hälsan jacobs apotek Kokos-mania! Kokos var ett återkommande tema på mässan.

 

allt för hälsan lovingearth Sid kommer bli glad! Köpte hem chokladkakor helt utan mejeriprodukter och soja. Gjorda på bland annat kokosmjölk och sötade med kokossocker. Dessa tror jag kommer bli nästa års choklad!

 

allt för hälsan öländska bönchips Naturliga bönchips från Öland.

 

allt för hälsan paleo pasta Glutenfri pasta utan massa skit! Gjorda på bland annat sesamfrön och ägg.

 

allt för hälsan ginger party En hel monter full av ingefära från Ginger People.

 

allt för hälsan råProva olika juicer var väldigt populärt hos besökarna. Och innehåller blir mer och mer svenskt med bland annat lingon, blåbär och rödbetor.

 

allt för hälsan simrisOmega 3 från alger istället för fisk.

 

Acadermia överraskade med att ha betydligt fler utställare med ekologiskt och naturligt sortiment än jag räknat med. Men väldigt mycket fokus låg på skönhetsingrepp och olika maskiner för detta. En ledsam trend bland allt för många unga tjejer och killar. (Och äldre också för den delen.)

 

allt för hälsan pure bio allt för hälsan r freshallt för hälsan maria åkerbergallt för hälsan naturativEkologik och naturlig hudvård och även smink växer! Så härligt att se!

 

Fitnessfetivalen innehöll ungerfär det man räknat med. Mässans vattenhål för biffiga killar och tjejer i supertajta tights, extensions och spraytan. Men helt fantastiskt att se vilket driv och hur målinriktade dessa dessa människor är! Många satt på rad med sina matlådor med ris och kyckling, zippnades på BCAA-drycker med en bar i varje hand. Kan medge att jag saknade min tidigare gymmar-period en hel del…

 

allt för hälsan green machine
Största överraskningen på Fitnessgalan: Green Machine barer. Ekologiska med helt naturligt innehåll! Något som verkligen saknats på marknaden.

 

Om du bor i närheten av Stockholm pågår mässan fram till imorgon. (27 nov 2016)

 

9 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*