”kokosnötsskålar”
veckoplanering

Sid 6 år har tagit efter mitt analoga planerande. Hittade denna lappen hemma. Så gulligt! Han har precis lärt sig skriva själv och idag läste han ut sin första bok med versaler. Han var så mallig!

Jag använder fortfarande analog kalender, något som alla har synpunkter på såklart… När jag får bokningar via telefonen skriver jag alltid in dem i min kalendern istället. Jag glömmer av direkt om jag inte skriver förhand. Och då blir man även påmind så fort man öppnar kalender.

 

Sid har planerat sin vecka och den ser ut såhär:

Måndag: Basket
Tisdag: Skogen
Onsdag: Skidträning
Torsdag: Temadag
Fredag: Ingen aning vad han tänkt göra på fredag… Någon som kan tyda? UPPDATERING: Spinat, alltså spenat. Vad nu det betyder…
Lördag: Leos Lekland med Carl och Johan (tydligen)
Söndag: 1:a advent (Och vi äger ingen adventsljusstake. Får inte glömma fixa innan söndag.)

 

Min resterande vecka ser ut såhär:
På torsdag åker jag upp till Stockholm för att besöka mässan Allt För Hälsan. Ska bli riktigt kul! Massa hälsa samlat på ett och samma ställe. Första året jag besöker. Någon som varit där innan eller som ska dit till helgen?

 

2 kommentarer

  1. Så fint 🙂 Det är inte så att han ska bli lite extra stark på fredag (spenat – Karl-Alfred) Jag skriver allt i min telefon numera, fixar inte att ha saker på olika platser. Har till och med en app där jag skriver min att-göra-lista, toppen ist för alla dessa post-it lappar jag hade överallt och absolut ingenstans tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*