Ekologiska-natpasar
vinterpromenader inspiration

[Innehåller adlinks]

Jag försöker verkligen få ut barnen på promenader så mycket jag kan, trots väder. Jag har alltid varit den mamman som stått på lekplasten i flipflops, stickad tröga och utan paraply och frusit, medan resten av mammorna har sprungit runt i vindtäta överdragskläder och fotriktiga skor. Inte för att jag är en sämre mamma för det… men ni fattar.

Barnen vill oftast INTE gå ut och gå när det kommer på tal. Det är kallt, blött och jobbigt. Tills man börjar locka med cykel, roliga stopp på vägen och fikapaus. Otis fattar grejen och börjar genast tjata om “mimmis” – som han kallar mango. En vana han fick på Bali. Han älskar verkligen mango.

Så med väskan full, varma kläder (jag har äntligen, efter alla år insett att man faktiskt kan vara ute utan att frysa) på samtliga familjemedlemmar, en flaska varm choklad på kokosmjölk och kakao brukar helgerna ändå innehålla en och annan promenad. Ofta mer ön 5 kilometer till och med. Utan barnens cyklar hade det nog i och för sig inte blivit så långt…

 

Här kommer mina favoriter för behagliga vinterpromenader med familjen:

vinterpromenader inspiration1//Soltorkad mango – Urtekram   2//Tumvantar – Adidas   3//Vinterkängor Merrell   4//Underställstights ull – Kari Traa   5//Termos i stål Klean Kanteen   6//Dunjacka Frost Down Hood

 

2 kommentarer

    1. Hej! Har inte testat själv, men hört att de ska vara bra. Fördelen med ull är ju att det inte absorberar fukt såsom bomull gör och att det är naturligt istället för de syntetmaterial som många andra underställ innehåller. Bambu är ett fantastiskt material så skulle tippa på att det är bra!
      // Cecilia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*