Ekologiska-natpasar
höstinspiration

Hösten är min bästa årstid! Älskar alla färger och det varma ljuset. Och på hösten klär man sig ofta mer rätt för vädret ocm man jämför med på våren. På hösten vet man att det ska bli kallare och klär sig därefter. Ofta lite FÖR varmt. Till skillnad mot våren då man “vet” att det kommer bli varmt och klär sig i aldeles för tunna kläder och fryser r***n av sig istället. För att inte om det stickiga kalla ljuset på våren. Huga.

Tacka vet jag höst! Här kommer lite höstig inspiration:

 

inspiration oktober//1 Nike Performance Circledrome Tights   //2 Craft Devotion Löparjacka   //3 Levis Wedgie Icon Fit   //4 Vans Old Skool Sneakers   //5 Raw Bite Naturlig rå-bar med äpple och kanel   //6 Timberlandkänga 6-inch Premium

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*