”kokosnötsskålar”
bali canggu coconuts

Säger hejdå till hösten några dagar och packar väskan för palmer, kokosnötter, hav sol och massa god mat – Hej Bali! (om massa massa timmar)

Denna gång åker jag utan resten av ligan och jag tror det var nästan 10 år sen jag reste ensam sist. Det som en gång i tiden var det bästa jag visste. Fanns ju inget mer spännande än att sätta sig på ett flyg och inte ha en aning om vad som komma skulle. Inga förbokade hotel (pga inget internet) ingen taxi som stod och väntade på flygplatsen (pga ekonomisk) och inga kalendrar fullbokade med plaster och tider.

Denna gång blir det desto mer av dessa tre. Men det faktum att kunna sitta där ensam på planet utan att behöva trängas i toakön med en salmonellasmittad bebis under armen eller inte kunna äta då man har en 1-åring i knät i ett fullt plan utan eget säte… Detta kan endast toppas med en oväntad uppgradering till first class. Få se om det händer.

Så räkna med dagar av fantastisk matinspiration, resetips och annat härligt!

 

Maten på Bali är verkligen fantastisk! Massa rawfood, glutenfritt, kokosnötlattes, gurkmejalatte med mandelmjölk, smoothiebowls, kokosvatten och gröna drinkar. Älskar detta!

bali canggu smoothie bowl crate bali canggu smoothie dragonfruit
bali canggu crate cafebali canggu glutenfritt naturlig mat bali canggu glutenfritt bali canggu smoothie bowl dragonfruitbali canggu drakfrukt bali canggu betelnut Bali canggu tumeric latte bali canggu coconut latte bali canggu glutenfritt naturlig mat

8 kommentarer

 1. Hej!
  Riktig boost att gå in här! Fantastisk sida!
  Hoppas ni får det underbart på Bali!
  Jag sitter å kollar på yogabarn på Bali. Tänkte åka 1 v själv nu snarast i oktober å bara yoga o njuta av maten! Stressen här hemma tar ju snart död på en. Kan du rekommendera yogabarn eller finns det nått annat ställe som är bättre?

  Trevlig resa!
  Med vänlig hälsning, Kajsa

  1. Hej Kajsa! Kul att du gillar, tack 🙂
   Jag har dålig koll på yoga-ställena i Ubud tyvärr…

   Tänk på att 1 vecka går väldigt snabbt med restid, jetlag etc. Lycka till!
   Hälsningar Cecilia

 2. Åh, jag kommer precis därifrån. 10 härliga dagar har jag spenderat i Seminyak, Uluwatu, Ubud och Nusa Lembongan. Jag reste också själv dit, men mötte upp en kompis. Ha det så härligt!

 3. Hej Cecilia!
  För det första så älkasr jag din blogg. så otroligt trovsam och fin!
  Gud va roligt och härligt med resan!
  Jag och min sambo ska till Bali nu i november, två veckor – första gången. Minst sagt spännande!
  Vi vill aktivera oss och äta gott. Har du några tips och ideer?
  Hur ser yogamöjliugheterna ut, vet du det? Vi ska på i/vid Sanur.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*