iamrunbox

Säg hej då till skrynkliga kläder i väskan

av Cecilia Folkesson

Är det något jag saknar i mina vardagar är det egentid. Egentid och träning. Gärna dessa kombinerade. Det gäller att fixa den tiden. En bra lösning är att gå eller springa den där rundan när man är på väg till jobbet, mötet, affären eller förskolan.

Vi har turen att bo nära en fantastisk moss-skog. En grön luddig skog där det är alldeles tyst och lugnt. Inga barn som ropar, inga berg av smutstvätt och inga måsten.

När jag har möjlighet brukar jag stanna till där på vägen. Och i  ryggsäcken har jag denna smarta nyhet, IAMRUNBOX

iamrunbox

IAMRUNBOX klädesbox är lätt, smidig att använda och får plats i ryggsäcken, i handbagaget eller på pakethållaren. Kläderna håller sig fräscha och skrynkelfria.

iamrunbox

Så här kan du använda IAMRUNBOX:

Löpning till jobbet
Transportträning måste ju vara en av de smartaste träningsformerna. Har du ett rimligt avstånd till jobbet är detta perfekt träningsalternativ då de flesta arbetsplatser har dusch. Packa ryggsäcken med mobil, nycklar och skor och vik ner kläderna i den smarta boxen så kommer du fram till jobbet med rena och skrynkelfria kläder!

På flygresan
Det finns ingen gång jag uppskattar sköna kläder så mycket som när jag flyger. Haremsbyxor eller tights, stödstrumpor, t-shirt och en lång skön kofta att svepa in sig i är bäst! Men kanske inte den roligaste outfiten att hoppa in i taxin med… IAMRUNBOX är liten och smidig och får plats i handbagaget.

Från tåg – till möten- till middag
När jag är uppe i Stockholm brukar jag boka in riktigt många möten efter varann. Dels för att jag inte är i Stockholm så ofta och dels för att jag älskar att vara effektiv och köra all in. Det börjar vanligtvis med en tågresa tidigt på morgonen och avslutas med en middag på kvällen. Packa boxen och stoppa ner i väskan. Då har man fräscha kläder hela dagen!

iamrunbox

– I samarbete med IAMRUNBOX –

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More