Ekologiska-natpasar
tights stronger nike adidas

Så. Nu skrev jag in mig på gymmet. Utomhusträning i all ära, men ibland vill man bara komma in i en uppvärmd lokal, köra massa i roddmaskinen och göra boxjumps på normala saker istället för på stubbar med hal mossa och ojämna rötter. O-charmigt med gym men rätt smidigt trots allt.

Nu behöver jag bara uppdatera träningsgarderoben något på grund av min allt för grova garderobsrensning för ett tag sen. Får glädja mig åt att någon därute som förhoppningsvis behövde dem bättre än jag har en hel påse med träningskläder (som egentligen inte skulle lämnas på återvinningen alls…)

 

tights stronger nike adidas//1 Nike – Pro Hypercool Tights   //2 Even&Odd – Active Tights   //3. Under Armour – Favorite Legging   //4 Only Play – ONPZOEY Tights   //5 Puma – ALL EYES ON ME  Tights   //6 Hey Honey – Tights jungle   //7 Stronger – Marquina 2.0   //8 Adidas – Performance Tights   //9 Stronger – Aztec Camo

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*