”kokosnötsskålar”
hofsnäs

Hur fantastiskt är det inte att man kan sitta i shorts och äta middag ute i mitten av september? Igår kväll cyklade jag ner med killarna till båtbryggan. Vi tog med oss både kvällsmat och läxor. Så mysigt! Hur klyschigt det än låter: det är dessa kvällar man minns när hösten och vintern kommer.

 

hofsnäs

Men läxorna nu för tiden?! Jag minns inte att vi räknade med X när vi gick i tvåan? Gjorde vi det? Jag är i och för sig kass på matte och får panik när det kommer till att räkna moms och annat man måste hålla koll på när man driver företag.

Men bra att dom lär sig. Bara positivt!

Hade med en låda sötpotatissallad och köttbullar som bara var att slänga på grillen.
Tips! Har man tid över nån gång, rulla flera kilo köttbullar, stek och frys in i lagom förpackningar. Svintråkigt med värt.

 

hofsnäs

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*