”kokosnötsskålar”
sweatface panasonic

I morse vaknade både jag och Otis tidigt. Eller tidigt för att vara sommarlov… Gick ut på altanen barfota och körde ett snabbt och effektivt pass:

10 varv:
10 burpees
10 sit ups
10 squats

Gör detta på tid, ju snabbare, desto jobbigare! Tog mig ca 18 minuter med Otis springandes runt benen, så man kan säkert fixa det betydligt snabbare. 

 

Musik när man tränar är superviktigt för mig. Träningen blir 100 gånger roligare och går mycket snabbare. (Känns det som.) Här hittar du min spellista på Spotify.

Testade mina hörlurar från Panasonic idag. Sladdlösa, laddas på 15 minuter och med LED-belysning så man syns under kvällens mörkare löprundor. Perfekt att slippa sladden från telefonen! Och jag har två par till att vinna på Instagram.

 

Så här är du med och tävlar:
– Ut och kör ett träningspass
– Ta en after-workout selfie, ladda upp på Instagram och och tagga med:
#sweatface
#panasonic
#ceciliafolkesson

Den 21:a juli väljer jag ut de två som taggat de härligaste träningsbilderna. Och du är även med och tävlar om en resa till OS i Rio för dig och en vän till ett värde av 160 000 SEK!  Tävlingsregler hittar du här. (Du måste ha öppen profil för att din bild ska synas)

 

– I samarbete med Panasonic – 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*