”kokosnötsskålar”
chlorella vitaprana

Har du testat chlorella? Chlorella är en alg som är fullspäckad med proteiner, vitaminer, kalcium, mineraler och fettsyror. Torkad chlorella innehåller hela 45% protein och ett bra alternativ, då det är förnyelsebart och väldigt näringsrikt. Chlorella är den växt som innehåller mest klorofyll per gram, vilket gör det möjligt att öka produktionen av röda blodkroppar.

Chlorellan har även en detox-effekt och hjälper till att rena kroppen. Det binder sig bara till de skadliga gifterna och påverkar inte de viktiga näringsämnena i din kropp. Enzymerna i chlorellan hjälper till att pH-balansera kroppen och stärker samtidigt immunförsvaret.

Chlorella finns både som tabletter och i pulverfrorm. Båda är helt naturliga och innehåller inga tillsatser eller bindmedel.

 

Så här kan du använda chlorella:
Ta 4 chlorella-tabletter 1-2 gånger dagligen eller blanda chlorella-pulver i smoothies eller gör en god smoothie-bowl med mango och banan:

 

 

chlorella smoothie bowl

Smoothie bowl med chlorella och mango
1/2 mango
1/2 fryst banan
1 näve naturella cashewnötter
1 tsk chlorella-pulver
1-1 1/2 dl nötmjölk (tex kokos, cashew eller mandel)

Stavmixa eller kör alla ingredienser i blender. Justera konsistensen med nötmjölken. Toppa med mango, bipollen och cashewnötter.

Fakta: www.chlorella .se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*