Bästa morgonen på länge!

av Cecilia Folkesson

De senaste veckorna har vart riktigt stressiga med mycket jobb, långa pendlingar och väldigt mycket med barnen. Barnen är inne i en riktigt gnällig period kan bråka till och med om en viss legobit, när det finns 200 lika dana. I samma färg… Otis har fått in en väldigt konstig dygnsrytm där han somnar sent och vaknar supertidigt. Ni med småbarn känner säkert igen sig.

Detta har resulterat i alldeles för lite sömn. 4-5 timmars sömn per natt är inget att rekommendera.

Men så plötsligt händer det! Igår nattade jag Otis vid 19:30 och han verkade somnat riktigt snabbt, för jag vaknade det mest utvilat jag känt mig på månader kl 06:30. 11. timmars sömn! Och barnen satt och lekte tillsammans i lugn och ro. Utan bråk. Hallelujah!

Nu börjar semestern om 1,5 vecka. Då ska det vilas!

 

PS! Glöm inte tävlingen där du kan vinna en serie ekologiska hudvårdsprodukter. (Tävlingen avslutad söndagen den 26:e juni)

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More