”kokosnötsskålar”
webshop cecilia folkesson

Idag har jag äntligen lanserat nya webbshoppen!

Här hittar du bambusugrör till smoothien, träskålar att servera snacks och sallader i, fantastiska kokosskålar gjorda från hela kokosnötter och en hel del annat. Allt handgjort på Bali.

Hoppas du hittar något du gillar 🙂

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

4 kommentarer

 1. Väldigt inspirerande blogg har du! Jag försöker själv äta hälsosamt men disciplinen är inte alltid den bästa men för tillfället har jag varit utan socker sen 1/4 och det känns så bra! Nu har jag inget sockersug heller, nu ska jag bara försöka få bort all gluten ur kosten också, min fundering är vad ger du dina barn istället för “glutenprodukter”? jag har en son på 1 år och jag försöker att inte ge han gluten, han älskar sötpotatis så det blir mycket sådant samt palsternacka, vanligt potatis, jordärtskocka m.m. men jag känner att fantasin tryter lite..

  1. Hej Malin!
   Bra jobbat med sockret. Får du bort gluten ur kosten brukar det gå ännu lättare 🙂
   Två av mina barn äter gluten, men hemma brukar vi undvika det. Vi äter rostade grönsaker, ris ibland och endel glutenfri pasta. Finns massa goda bönpasta nu.

   Lycka till!

 2. Tack så mycket för ditt svar! Ja jag kan tänka mig det, mår alltid mycket bättre när jag minskar/tar bort gluten. Ja det har du rätt i, jag har hunnit pröva kikärtspasta vilket var gott, kanske ska se om lillkillen också gillar det 🙂 Ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*