”kokosnötsskålar”
Naturligt snygg Så gör du en grön skönhetsdetox

I dag damp denna fantastiska bok av Hannah Sjöström ner i brevlådan: Naturligt Snygg – Så gör du en grön skönhetsdetox. I boken hittar du massa bra tips på ekologiska och naturliga hudvård- och sminkprodukter, och även en hel del DIY-tips.

Och om du inte har tid, lust eller råd att testa dig fram bland det nu alltmer växande utbudet på marknaden finns tips på bra produkter inom allt från smink till solskydd och vart man hittar dem. I boken finns även en superbra lista över ämnen att undvika i skönhetsprodukter.

En väldigt bra, inspirerande och framför allt viktig bok!

Naturligt snygg Så gör du en grön skönhetsdetoxNaturligt snygg Så gör du en grön skönhetsdetoxNaturligt snygg Så gör du en grön skönhetsdetox
Bilder: Copyright/fotograf: Nicolina Knapp

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*