renovering folkesson

Hur håller du koll på veckorna?

av Cecilia Folkesson

God morgon!
Ny vecka och mer kaos. Målningen fortsätter, Johan har rivit hela altanen vilket betyder jord och grus i hela huset, Otis har feber och jag har mer att göra denna vecka än på länge.

Imorgon kommer äntligen inlägget om Organic beauty awards med både juryns och mina personliga favoriter. Missa inte!


En fråga:

Hur gör du för att hålla koll på veckorna? Analog kalender eller kalender i mobilen?
Jag har alltid min kalender med mig. Om jag inte skriver ner för hand kommer jag aldrig ihåg. (Och jag glömmer ändå ständigt) Eller har du något annat smart sätt att komma ihåg och styra upp veckorna?

 

kalender

Denna hade varit värre att tappa än allt annat. (Ok, mina barn vill jag gärna inte tappa bort, men nummer två då.)

 

Ha en härligt dag!

6 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

6 kommentarer

Sara 23 maj, 2016 - 09:16

Kalender i pappersformat + en stor familjekalender hemma. Maken kör kalendern i datorn. Är som dig, måste skriva ner annars “försvinner” det.

Svara
Cecilia Folkesson 23 maj, 2016 - 12:39

Familjekalender är något jag måste satsa på! Bra tips! Tack 🙂
Hälsningar Cecilia

Svara
Emlan 24 maj, 2016 - 09:11

Jag kör samma som ovan. Egen almanacka ständigt i väskan och familjekalender hängandes i köket!

Svara
Cecilia Folkesson 24 maj, 2016 - 21:25

Måste skaffa en familjekalender! Såg en smart lösning med block man j´kunde ha på kylen, med alla veckodagar. Så rev man bara bort lappen när det va ny vecka. Såg supersmart ut! Bra komplement till familjekalendern tänker jaa. Typ GLÖM EJ!

// Cecilia

Svara
Ewa 23 maj, 2016 - 11:13

Hejsan!! Jag använder mig av Google kalender och Trello som jag kopplat ihop…hur bra som helst. Pinglar till i mobilen en halvtimme innan jag ska gör något. Trello kan vara lite kruxigt innan man lärt sig men sen …toppen ……Ha en fantastisk måndag //Ewa

Svara
Cecilia Folkesson 23 maj, 2016 - 12:40

Hej! Har Trello också, men glömmer av den ibland. Är du alltid “på rätt plats” när det plingar 30 min innan?

// cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More