”kokosnötsskålar”
smoothie-bowl

Tillbaks hemma efter några fullspäckade dagar i Stockholm. I tisdags hade vi prisutdelning för Organic Beauty Awards, Sveriges första utmärkelser för ekologisk och naturliga hudvårds- och skönhetsprodukter. Håller på att sätta ihop mina ekologiska favoriter i alla kategorier. Kommer ett inlägg med massa tips under morgondagen. Hann under dessa 48 timmar med flera spännande möten som jag tror kommer resultera i massa roligt på bloggen lite längre fram i vår. Så håll utkik!

Och tack för alla bra tips på fik, Hälsocafet på Söder var fantastiskt! Fast Borås är inte fy skam det heller. Imorse blev det en grön smoothie-bowl på Fruits & Friends. Utan trängsel i tunnelbanor, rusningstrafik, köer och kaos.

 

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close