”kokosnötsskålar”
cecilia folkesson

Oh la la!! Här sitter jag framför brasan och gör det bästa tänkbara; planerar en resa. Om några veckor kör vi en miniresa. Först ut är jag, Sid och Otis, sen kommer Johan och Zion nån vecka senare. Jag kan inte vänta att få kasta skorna, dra i mig 5 kokosnötter på raken och slänga mig i stora vågor! Den stora frågan just nu är väl huruvida jag klarar två barn, varav ett utan flygstol på en 24-timmars flygning. Jaja, jag har nog varit med om värre…

 

Och sen var det det här med kamera. Jag har bestämt mig för att investera i en ordentlig kamera en gång för alla. Har försökt att leta genvägar med det slutar alltid lika dåligt.

Jag fotar mycket med mobilen. Dels på grund av lathet, dels på kassa kameror. Sista kameran jag köpte var en Sony a5000. Superbra att man kunde få bilderna direkt till en app, fixa iordning dem lite i Afterlight och sen klart! Om man hade haft en Sony-telefon hade det säkert fungerat alldeles utmärkt. Till en iPhone, inte speciellt smidigt.

Kamera nummer två är en supergammal Canon systemkamera. Den var väl ok tills minneskortet började fastna i den.

Så alla ni kameraexperter där ute, vilken kamera är prisvärd, bra och relativt lätthanterlig? Jag gillar (som alla andra amatörfotografer) korta skärpedjup och motljus. Jag har lärt mig Canon en gång i tiden, så tänker att jag vill köra vidare med det.

Tips, snälla!

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*