”kokosnötsskålar”
bodyweight träna hemma

Träningstips till er som varken har tid eller lust att ta er till gymmet, och till dig som inte gillar att träna ute vid minus en massa grader: bandträningsredskap för kroppsviktsträning.

Med din egen kroppsvikt tränar du effektivt både styrka, stabilitet och balans. Funkar lika bra att fästa i taket som i dörren eller i trädet.

 

bodyweight träningsband

Här hittar du träningsbanden från Bodyweight. Ange koden CEFO10 så får du 10% rabatt.

Och glöm inte ladda ner Bodyweights app med fler än 100 videos och träningsprogram helt gratis!

 

bodyweight träna hemma

Åh vad jag saknar att ha detta Bali-Paradis som mitt hem! Det blir inte riktigt samma sak att träna framför brasan med massa snö utanför fönstret….

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

4 kommentarer

  1. Hej Cecilia ! Jag vill tacka för väldigt inspirerande blogg-sida ! : ) Sen tycker jag att dina recepter är precis såna hälsosamma som jag söker , och det som jag tycker är bra att du gör mat och godsaker med få ingredienser. Jag får ångest av när vissa har massor av ingredienser, så man bara blir helt snurrig i skallen och vill inte ens prova den. Ha det så bra med familjen och byggandet. Kram/Paula ; )

    1. Hej Paula! roligt att höra 🙂 Känner precis som du, och jag gillar inte recept alls. Jag kör alltid freestyle. (så jag höftar oftast när jag skriver ner dem 😉 Byggandet är snart klart, så skönt!

      Hälsningar Cecilia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*