Om man har lite för bråttom på morgonen, eller inte är speciellt förtjust i frukost är kokoskaffet perfekt!

Kokoskaffe
1 kopp kaffe
1-2 msk kokosolja (kallpressad)

Gör såhär:
Stavmixa kokosoljan med en kopp kaffe. När oljan smälter och mixas med kaffet får kaffet en latte-liknande konstisens. Skippar man stavmixern smälter oljan och lägger sig på toppen av kaffet. Inte alls lika gott.

 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

2 Kommentarer

  1. Jag har ett lite annorlunda recept som innehåller både kokosolja och grädde – förutom kaffe. Men finfint med variation. Just nu gläder jag mig alldeles ofantligt över all positiv respons och alla hejarop som träffade mig som en glad tornado häromdagen. Jag hade pysslat ihop ett nytt lchf-inspirerat recept med högrev som bas – och bloggen fullkomligt exploderade. Massor av besökare och massor av mejlkommentarer och kommentarer i sociala media. Nämnas bör att det var fantastiskt gott!
    Testa själv http://kikkisandstrom.se/vilken-hogrevshojdare

Skriv en kommentar

Close