Ekologiska-natpasar
kokoskaffe

Om man har lite för bråttom på morgonen, eller inte är speciellt förtjust i frukost är kokoskaffet perfekt!

Kokoskaffe
1 kopp kaffe
1-2 msk kokosolja (kallpressad)

Gör såhär:
Stavmixa kokosoljan med en kopp kaffe. När oljan smälter och mixas med kaffet får kaffet en latte-liknande konstisens. Skippar man stavmixern smälter oljan och lägger sig på toppen av kaffet. Inte alls lika gott.

 

2 kommentarer

  1. Jag har ett lite annorlunda recept som innehåller både kokosolja och grädde – förutom kaffe. Men finfint med variation. Just nu gläder jag mig alldeles ofantligt över all positiv respons och alla hejarop som träffade mig som en glad tornado häromdagen. Jag hade pysslat ihop ett nytt lchf-inspirerat recept med högrev som bas – och bloggen fullkomligt exploderade. Massor av besökare och massor av mejlkommentarer och kommentarer i sociala media. Nämnas bör att det var fantastiskt gott!
    Testa själv http://kikkisandstrom.se/vilken-hogrevshojdare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*