”kokosnötsskålar”
lillys eco clean

Ekologisk mat och naturliga hudvårdsprodukter brukar vara det självklara valet hos många. Men när det kommer till städning och rengöring av hemmet är man oftast inte lika noga. De vanliga matbutikerna har inget speciellt brett eller bra utbud av dessa produkter ännu, så man får leta på nätet.

Varför välja ekologiskt?
Konventionella rengöringsmedel innehåller miljöskadliga kemikalier som sköljs med avloppsvattnet ut i våra vattendrag. Vattenorganismerna utsätts för kemikalierester som inte våra reningsverk kan ta hand om. Och hur bra är det för våra barn att krypa runt på golv städat med massa kemikalier?

Vi kör med Lilly´s Eco Clean hemma. Deras städprodukter är ekologiska med helt naturligt innehåll. De innehåller aktiva växtbaserade tensider och ingredienser som effektivt tar bort smuts och skadliga bakterier. Alltså inget gift!

 

I dagens lucka hos piggabutiken.se hittar du städkit från Lilly´s Eco Clean till extra bra pris!

 

ekologiska städprodukter
Ha en trevlig julstädning!

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*