”kokosnötsskålar”
kandui resa med barn

Åh vad man blir suger på en resa när man vaknar dödstrött trots att man sovit 8 timmar. Kolsvart ute och regnet står som spön i backen. Och massa tider att passa…

Innan vi blev fem i familjen har jag tagit med barnen på små resor. Bara jag och en av killarna i taget. Helt fantastiska resor att göra! Barnen får egentid med mamma och det blir lite som att resa ensam. Något jag alltid älskat att göra. Första resan gjorde jag med Sid till Mentawai Islands och Kandui, en liten privat ö med surfresort där jag bodde innan jag fick barn.

Sen åkte jag och Zion en sväng till Bali. Nu är det snart Otis tur att få följa med på en resa. Frågan är bara vart?

Vad har ni för bra restips? Långa flygningar är inga problem!

 

Mina tre bästa platser på jorden:
Maui
Bali
Mentawai Island

6 kommentarer

      1. Vi spenderade två veckor av vår sex månader långa resa jorden runt, men kunde lätt varit där en månad eller två!

  1. Minns inte alls namnet nu men det är ngt svenskt par som har ett ställe i Afrika “nånstans” verkar magiskt! Kan dock inte ens komma på landet just nu. Sri Lanka då?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*