”kokosnötsskålar”

Kan inte påstå att bo på landet med tre barn på 35 kvm är det ultimata när hösten och vintern kommer. På sommaren är det däremot perfekt. Förra året vid denna tiden drog vi till Bali och slapp detta. Kom tillbaks lagom till sommaren. Det var ett bra drag märker jag nu.

Men visst finns det fördelar nu också! Kvällspromenaderna blir supermysiga när man inte ens ser handen framför sig. Barnen älskar att springa runt med pannlampor och snubbla över rötter och stenar.

Här kommer lite vinterinspo á la skogen:

 

vinterkläder

Finns här:

Greenland vinterjacka Fjällräven
Pannlampa
Känga Timberland
Barnkänga Kavat
Barnjacka Didriksson
Dunjacka Peak Performance
Hög känga Kavat

3 kommentarer

  1. Kan du inte skriva lite om hur ni har det på 35kvm? Är intresserad av något liknande för min familj så skulle bli superglad om du delade med dig kring dina tankar 🙂

  2. Hej!
    Jag blir också nyfiken och vill höra mer hur ni tänker och hur ni får det att funka! Är det en permanent lösning att bo så här, och hur länge tänker ni er det isf?
    Hur funkar det med barnen, har ni föräldrar eget rum ochbarnen ett rum? Vad var det som gjorde att ni valde ett sådant boende framför ert tidigare (visst bodde ni i ett större hus tidigare?). Tycker det är inspirerande och blir supernyfiken:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*