arctic paws naturligt godis

Vi äter mer socker än någonsin. Och godispåsarna blir större och större… Men det finns bra alternativ till lördagsgodis. Är barnen vana att få “vanligt godis” är chansen att de spontant gillar de nyttigare alternativen inte så stor. Men barn vänjer sig. Och barn äter det man som förälder väljer att ge dem.

 

arctic paws naturligt godi
Bear Paws är ett bra exempel på bättre godis. Finns i massa olika smaker och varianter. Och till och med billigare än en påse Tutti Frutti eller Gott och Blandat. Förvisso mindre innehåll, men det är ju bara en fördel i sammanhanget.

Denna påse innehåller endast jordgubb, äpple, päron och sötpotatis.

 

 

dåligt godis
Jämför det mot den mindre trevliga innehållsförteckningen på en påse “vanligt godis”:
Socker, glukossirap, majsstärkelse, stabiliseringsmedel (E420), gelatin , surhetsreglerande medel (E330, E331), aromer, ytbehandlingsmedel (E903) , förtjockningsmedel (E414), färgämnen (E120, E141, E160a). Kan innehålla spår av vete.

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close