”kokosnötsskålar”

Alltså ta 3 minuter av er tid och kolla detta klippet!

Kan inte en fuffig enhörning som bajsar färgglad mjukglass få den västerländsk befolkningen att uträtta sina behov rätt, vem kan? Här kan du läsa tidigare inlägg om hur du antagligen bajsat fel hela tiden. Fast jag tror enhörningen beskriver det bättre…

 

Squatty potty är en pall till toaletten för att kunna sitta på huk och uträtta sina behov, vilket både underlättar och är den naturliga positionen. När man är klar skjuter man den enkelt under toalettstolen.

Squattu potty finns här

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

5 kommentarer

  1. Jag tar en enkel pall fran IKEA, det kosta 19:-i motsats mot 349:- Att det alltid maste göras pengar för allt möjligt skit…..

  2. Detta har jag gjort länge fast helt enkelt använt soptunnan (en liten sådan) som står inne på toa. Tycker det känns mer naturlig helt enkelt och så går det fortare än att sitta vanligt tycker jag. Synd att det låter så konstigt när man förklarar för någon annan, men det är ju en helt naturlig position om man tänker på hur man gjorde innan utedass och toaletter fanns 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*