Ekologiska-natpasar

Denna värme! Otis vänjer sig mer och mer för varje dag men vissa dagar gör den 30 gradiga värmen med tillhörande superhög luftfuktighet att vi inte ens lämnar huset. Dessa dagar får Otis glass (som killarna kallar det). Denna glass är helt enkelt stavmixad frukt som frysts till iskuber.

Favoriterna just nu:
Mango + banan + kokosolja
Drakfrukt + banan
Avokado + papaya

 

glass till bebis

Otis äter dessa i en Umami taste teaser. Dessa finns att köpa på vissa apotek, i matbutiker och på nätet. Dessa är som stora nappar med hål i. Bara att trycka ner en fruktkub. Med andra ord en perfekt glass för bebisar! När Otis var mindre la vi alla möjliga grönsaker och frukter i denna.

10 kommentarer

  1. Ja glass är verkligen okej när ungen är sådär söt! Wow vilka läckra bilder. Får vi bara hoppas att din lilla sötis inte får karies bara 🙂

  2. Fryst mixad frukt är verkligen toppen som glassalternativ. Jag kör ibland med lite grädde i också (till större barn). Fiffig grej för småttingar, den där taste teasern!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*