Ekologiska-natpasar

Att vakna och veta att denna står och väntar på en i kylen! Jag gjorde min chiapudding på röd drakfrukt och kokosmjölk. Men det går lika bra med tex tinade hallon, jordgubbar eller kiwi.

Gör såhär:
Stavmixa valfri frukt eller bär. Blanda ut med nötmjölk eller vatten. Rör i chiafrön (ca 1 msk per dl vätska) Hur mycket frön som behövs beror på hur vattnig frukten eller bären är. Testa dig fram och rör i lite i taget. Stavmixa mango med lite vaniljpulver.

 

8 kommentarer

  1. Hej Cecilia! Tack för en inspirerande blogg som hjälper mig att fortsätta min hälsoresa och du gör resan enklare tack vare dina bilder och tips! Jag har en fråga angående barn. Har en glad liten man på 4 år som bor hos mig varannan vecka på grund av delad vårdnad. Jag bor i Luleå (är faktiskt från Borås från början) och här uppe är en stor del av matintaget tung mjölmat och jag lever idag enlig paleo eftersom min mage helt gav upp och paleo blev min räddning. Det jag undrar är om jag “skadar” min pojke när han ena veckan äter enligt min kost för att veckan därpå äta väldigt mycket gluten och laktos? Jag har försökt introducera lite av mitt tänk kring mat till mitt ex och vikten av att äta ren mat men det anses bara som trams från min sida. Blir min 4 årings mage helt förvirrad av att ena veckan äta nästan helt enligt paleo (han får naturell fil till frukost) för att veckan därpå äta “vanlig kost”?

  2. Detta måste testas såg väldigt gott ut! Bipollen kan jag rekommendera som är ett väldigt bra tillskott också.Jag blir väldigt pigg av det. Dock går det inte att göra lika läcker gröt av det som denna:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*