”kokosnötsskålar”

Alltså jag säger det igen; Bali är fantastiskt!

En paleo-cappuccino gjord på kokosgrädde och espresso. Till det serverades en glutenfri liten bit chokladbrownie. 50 meter från vårt hus. Sitter och funderar på olika sätt att övertala Johan och barnen att Bali är det optimala stället att bo på…

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

8 kommentarer

  1. Jaaa, Bali är fantastiskt, har tyvärr inte varit där på ngr år, men ett underbart ställe, om ni har möjlighet res runt på ön, Lovina beach alternativt ta er till övriga öar. Sumatra är jättefint, även Gili öarna utanför Lombok och Flores är mina favoriter.

  2. Prövade att göra ägglatte med kokosgrädde imorse (frågan är varför det inte slagit mig tidigare att ersätta mjölken) Åh så gott det blev! Tack för alla fantastiska tips som underlättar vardagen och framförallt magen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*